Area Sales Manager Scandinavia - Sleever International

Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 8 december 2017
Ref:
SE-12629
Kontakta
Magnus Wigernäs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven affärsutvecklare

Position
Som Area Sales Manager på Sleever International är du ansvarig för bolagets fortsatta expansion på den Nordiska förpackningsmarknaden. Du driver försäljning och. I tjänsten ligger stort fokus på att bibehålla goda relationer med kunder befintliga kunder men även skapa nya affärsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter innefattar blanda annat,

  • Planera, boka och genomföra kundbesök hos befintliga och potentiella kunder

  • Ansvara för hela säljprocessen från kundkontakt till kontraktsignering och support.

  • Analysera marknaden, skapa identifiera affärsmöjligheter inom nya kundsegment och bygga upp en stabil plattform av kunder.

  • Trendspana förpackningsindustrin

  • Arbeta med prognoser och budgetering enligt interna processer

  • Definiera, föreslå och genomföra försäljningsstrategi för att uppnå försäljningsmål tillsammans med Sales Manager

  • Ansvarig för att optimera företagets resurser (sälj, marknad, support) för att lösa kundens problem.

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning av tekniskt avancerade produkter och gärna har jobbat mot förpackningsindustri eller närliggande bransch. Du är utbildad ingenjör eller har en annan relevant utbildning och besitter ett kommersiellt driv och vilja att utveckla företagets verksamhet i Norden.

Som person är du utåtriktad, lyhörd, besitter ett tekniskt intresse och har förmåga att lösa kundens problem och utmaningar. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska, engelska och eftersom koncernspråket är franska ska du kunna kommunicera obehindrat på franska.

Du utgår från hemmakontor och eftersom norden är din marknad räknas vi med att du har ca 2-3 resdagar i veckan till någon av de nordiska länderna.

Som Area Sales Manager rapporterar du till Sales Manager i UK

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12629 senast den 8 december. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Wigernäs, konsult på Mercuri Urval på 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com.

Om företaget
Sleever International är ett familjeägt förpackningsföretag och europeisk marknadsledande leverantör av sleeves (plastomslag) till kosmetika, läkemedel, sprits, drycker, hushålls- och livsmedelsindustrin. Med cirka 1000 anställda världen över har Sleever International sitt huvudkontor i Frankrike och europeiska produktionsanläggningar i Frankrike och Irland. Sleever International är ett helt vertikalt integrerat sleeves- företag som tillverkar sin egna sleeve-plast, och erbjuder ett brett och innovativt sortiment av tryck- och mervärdesskapande teknologier, sleeves-maskiner och service.

Läs gärna mer på: www.sleever.com

Liknande jobb

Liknande jobb