Account Manager på Genano, Stockholm eller Göteborg

Plats
Stockholm eller Göteborg
Annonserat
den 13 november 2017
Stängs
den 4 december 2017
Ref:
SE-12647
Kontakta
Louise Dellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Genanos luftreningslösningar tillämpas främst på fastigheter inom offentlig sektor. Genom att ge support och service till dina kunder kommer du att bidra till att rena luften och förbättra inomhusmiljön för tusentals människor.

Position
Vi söker en engagerad säljare som vill förbättra arbetsmiljö och hälsa för andra. Du får möjlighet att bygga upp ett eget distrikt. Ansvaret att introducera och etablera vår metod för snabb, mätbar och kostnadseffektiv hjälp vid problem med inomhusmiljön kommer att vila på dig.

Vi erbjuder ett givande och omväxlande arbete i ett snabbväxande företag. Du får varje dag möjligheten att bidra till att människor kan vistas i miljöer på skola och arbete utan att riskera sin hälsa. Tjänsten innebär att man kan arbeta hemifrån. Du får ta stort eget ansvar för att bygga upp ett distrikt. För rätt person erbjuder vi goda lönevillkor och förmåner, samt möjligheter till vidareutveckling. Tjänstebil ingår. När företaget växer finns det möjlighet att utvecklas till försäljningschef med ansvar för ett större distrikt. På sikt kan även arbete inom andra internationella enheter inom koncernen bli aktuellt. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är besöksbokning, kundbesök, presentation av vår metod, försäljning, provtagning av inomhusluft, skriftlig sammanställning av laboratorieanalyser och genomförande av åtgärd (kan vara fysiskt krävande) som hjälper vår kund från dag ett.

Du kommer att jobba tätt ihop med din närmaste chef (Säljdirektör Norden). Företaget är inne i en expansiv fas och vi har högt ställda mål. Tjänsten innebär en hel del resor.

Den vi söker
För att passa i rollen som inomhusmiljöspecialist hos oss ser vi gärna att du har följande bakgrund och kompetens;

  • Teknisk eller ekonomisk gymnasial utbildning alt. Fastighetsförvaltarutbildning

  • Säljerfarenhet

  • Erfarenhet av att bygga goda kundrelationer

  • Förhandlingsvana

  • MS Office

  • Flytande svenska och behärskar engelska

  • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av offentlig sektor som säljare

Din ansökan
Om du tycker detta låter intressant, ansök via ansökknappen senast den 4:e december 2017. Vänligen ange i din ansökan om du är intresserad av tjänsten i Stockholm eller i Göteborg. I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Dellström på 0708-758 124. Vi vill att din ansökan innehåller ett CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Genano Svenska AB är ett kunskapsföretag inom luftrening och ingår i den internationella Genano Ltd koncernen. Vi förbättrar inomhusmiljön med Genano-metoden för ren inomhusluft.

Läs gärna mer om bolaget på http://genano.com/se/

Liknande jobb

Liknande jobb