Kundsupport till SG Finans

Rekryterare
SG Finans
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 9 december 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kundsupport till SG Finans

Gillar du att jobba med administration och service, samtidigt som du är noggrann och flexibel? Har du dessutom erfarenhet från finansbranschen?

Då har SG Finans tjänsten för dig!

SG finans söker till sin kundsupport en ny kollega. Kundsupport är ansvarig för alla löpande avtal, från att de startar tills att de löper ut, vilket ger varierande arbetsuppgifter med höga krav på administrativa färdigheter och flexibilitet. Du välkomnas in i ett engagerande och prestigelöst team på 4 personer och de sitter i Solna centrum.

Arbetsuppgifter
i tjänsten kommer dina främsta arbetsredskap vara telefon och mail och Kundsupport tar emot ca.1000 mail respektive samtal per månad. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår bl.a,

  • Inbetalningar och månatliga kontoavstämningar.
  • Hantering av befintliga avtal och besvara kunders och leverantörers frågor därom.
  • Offerter, lösen och överlåtelser av avtal vilket bl.a. kan ge upphov till omregistrering av registreringsbara fordon och att släppa eller lägga upp diverse säkerheter. 
  • Fakturering och kravkörning av påminnelse samt inkassokrav.
  • Hantera skade- och försäkringsärenden.

I tjänsten ingår även engagemangsbesked till kunder, hantera autogiroförfrågningar, adressändringar samt märkning av referenser på fakturor. I denna tjänst ställer det höga krav på serviceanda och stresstålighet.

Lämplig Bakgrund
Du bör minst ha en gymnasieutbildning inom ekonomi och har du erfarenhet från finansbranschen är det ett plus. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att sätta dig in i olika system. Du är flytande i tal och skrift både i svenska och engelska.

För att passa in och trivas hos SG Finans bör du vara servicemedveten, flexibel och prestigelös. Du bör även vara noggrann och strukturerad och ha en viss förståelse för det juridiska kring de olika avtalen och vad det innebär att leasa, hyra eller avbetalning. Du bör även ha ett eget driv och lätt till ett skratt.

Viktig information
SW hjälper SG Finans i denna rekrytering med start så snart som möjligt. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Anette Skantz på 08-407 55 66

Liknande jobb

Liknande jobb