Löne- och ekonomiassistent till Nordic Room Improvement

Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 november 2017
Stängs
den 28 november 2017
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Löne- och ekonomiassistent till Nordic Room Improvement

Nordic Room Improvement söker nu en löne- och ekonomiassistent till sitt huvudkontor i Mölndal.

Arbetsuppgifter
Som löne- och ekonomiassistent hos oss ansvarar du dels för lönehanteringen för cirka 60 av våra medarbetare, varav merparten är tjänstemän. Arbetsuppgifter rörande pension och försäkringar för våra anställda ingår även det. Vidare kommer du att arbeta med ekonomi-uppgifter inom kund- eller leverantörsreskontra. 

På ekonomiavdelningen är vi sex personer som arbetar och vi har ett nära samarbete med varandra. Vi arbetar i Microsoft AX och Flex Lön.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med lön och med antingen kund- eller leverantörsreskontra. Har du tidigare vana av vårt lönesystem är det självfallet meriterande.

Som person är du noggrann, självgående och ansvarsfull samt har ett utåtriktat och tillmötesgående sätt. Du är van att ha flera bollar i luften samtidigt och ser dig som en trygg och stresstålig person. Trivs du att arbeta i en prestigelös miljö är du den vi söker!

Om NRI
Nordic Room Improvement (NRI) är en koncern som utvecklar, marknadsför och distribuerar interiör, exteriör och renoveringsprodukter till konsument och proffsmarknaden i Norden. Verksamheten bedrivs genom gruppens egna varumärken, Lundbergs Produkter, Jabo Nordic, Duri Svenska och KGC Verktyg & Maskiner, som alla har marknadsledande positioner inom sina sortimentsområden.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Skicka in din ansökan senast 28 november, urval och intervjuer kommer dock att ske löpande. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har några frågor på telefon 031-333 54 85. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb