Projektcontroller till VGH Sverige AB

Rekryterare
VGH Sverige AB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 november 2017
Stängs
den 30 november 2017
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Projektcontroller till VGH Sverige AB

Arbetsbeskrivning 
Som projektcontroller hos oss kommer du att fokusera på våra projekt och arbeta med löpande uppföljning och avstämning av pågående arbete, både på resultatnivå och på bolagsnivå, samt med analys av projekten. I ditt arbete har du kontakt med såväl projektledare som bolagschefer och arbetar även nära vår ekonomichef. Vi arbetar med successiv vinstavräkning och våra projekt är av mycket varierande omfattning. Ditt ansvarsområde innefattar också arbete med budget och prognos samt med att ta fram rapportering till vår styrelse. Vidare ingår att kontinuerligt arbeta med utveckling av våra processer och rutiner.

Du kommer att tillhöra vår ekonomifunktion om totalt sex personer och sitta på vårt huvudkontor som finns i trevliga lokaler i Aröd. Resor till våra övriga kontor kommer att ingå i din tjänst, dessa är dock framförallt över dagen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomiområdet och flera års erfarenhet av arbete med ekonomi och projekt. Du har tidigare arbetat i en verksamhetsnära roll och är van att arbeta med olika system samt har ett generellt systemintresse.

Som person är du analytisk, noggrann och självgående, du har lätt för att driva ditt eget arbete framåt och har ett strukturerat arbetssätt. Du ser dig som en utåtriktad person som trivs att arbeta med många olika kontaktytor. Vi ser även att du är trygg i dig själv, du vågar ifrågasätta när så behövs. Vi erbjuder dig ett arbete i en prestigelös miljö på ett växande bolag präglat av entreprenörsanda!

Om företaget
VGH Sverige AB installerar, konstruerar, optimerar och servar ventilations- och VVS anläggningar över nästan hela västra och östra Sverige genom sju starka bolag. Bolaget grundades 1990 och är ett av de större privatägda bolagen inom vår sektor. Läs gärna mer på VGHAB.se.

Vi söker nu en Projektcontroller till vårt huvudkontor i Göteborg!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Välkommen med din ansökan senast 30 november, urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på telefon 031-333 54 85. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb