Driven Redovisningsekonom till Holmströmgruppen

Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 november 2017
Stängs
den 12 december 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en driven och prestigelös redovisningsekonom som gillar att jobba med allt från reskontra till bokslut och tycker det är kul med nya utmaningar? Är du dessutom intresserad av fastighetsbranschen?

Då är detta tjänsten för dig!

SW hjälper Holmströmgruppen att hitta en erfaren redovisningsekonom. Holmströmgruppen sitter i ljusa fina lokaler på Sturegatan och du välkomnas in till ett härligt gäng drivna och prestigelösa medarbetare som tycker att det är viktigt att utvecklas och växa med företaget. Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med totalt 10 anställda.

Tjänstebeskrivning
I denna tjänst ingår du i ekonomiavdelningen som består av ekonomichef samt 2 hyresadministratörer / ekonomer, du kommer att jobba med den löpande bokföringen och ha ansvar för 9 fastighetsbolag av varierande storlek. Men du kommer även att stötta inom hyresadministration med hyresavisering, kontraktsfrågor och viss kundkontakt. Du kommer främst att ha ansvar för;  

- Löpande redovisning
- Balansavstämningar  
- Månads-, kvartals och årsbokslut
- Skatt och moms
- Viss kundfakturering
- Viss kontering av leverantörsfakturor

I denna roll finns det även utrymme för att få upprätta årsredovisningar och koncernredovisning samt ta fram viss rapportering och göra analyser. Det är bara du som sätter begränsningarna. För att trivas hos kunden bör du gilla att jobba i en föränderlig miljö. Det finns stora möjligheter att jobba med utveckling av såväl system som processer och att vara med och bidra i företagets utveckling framöver. 

Lämplig bakgrund
I denna roll ska du ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ha jobbat med liknande arbetsuppgifter i minst 3 år. Det är meriterande om du har erfarenhet från en redovisningsbyrå men det är inget krav. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Har du även kunskaper i franska är det ett plus. Du har goda kunskaper i Excel. Holmströmgruppen arbetar i systemen: Visma, Stifast, Palette och Mercur. 

För att trivas hos Holmströmgruppen ska du vara prestigelös, engagerad och bidra med en positiv inställning. Du jobbar noggrant och strukturerat, är effektiv och har ett eget driv.

Viktig information
Ovanstående är inledningsvis ett konsultuppdrag med anställning hos SW med start snarast och 1 år framåt. Därefter finns goda möjligheter att bli anställd av Holmströmgruppen. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz på 08-407 55 66.

Holmströmgruppens verksamhet bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb