Management Consultants till Accenture Financial Services

Rekryterare
Accenture
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 november 2017
Stängs
den 13 december 2017
Kontakta
Stefan Eriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu managementkonsulter till Accenture Financial Services (som ingår i Accenture Consulting, ett av Accentures fem affärsområden). Financial Services arbetar inom olika tillämpningsområden och Gazella söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom Distribution & Marketing, Finance & Risk samt Technology Advisory, med teknisk infallsvinkel och kompetens. I denna roll arbetar du nära och tillsammans med Accentures Management Consultants, fast i en mer Tech-betonad roll.

Som Consultant hos Accenture leder du omställning och förvandling hos klientbolagen samt utvecklar kontinuerligt din kompetens från strategi till implementering. Utöver detta så erbjuds du även en omfattande professionell utveckling samt en stor variation och möjlighet att arbeta med ledade finansinstitut Du levererar komplexa projekt från planeringsstadiet till implementering och leverans. Arbetet är utmanande, intressant och berikande. Du utvecklas kontinuerligt i professionellt hänseende och möter en stor variation i uppdragen. Du guidar och bistår Accentures klienter så att de lyckas med affärskritiska och storskaliga omvandlingsprojekt.. Accenture erbjuder en tydlig karriärutveckling, genom nära och personliga samarbeten med högpresterande kollegor i en mycket stark lagkultur. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för att hjälpa Accentures klientbolag att omdana och förstärka sina affärer
  • Bistå alternativa leda projektgrupper inom affärs- eller IT-omvandlingsprojekt
  • Samarbeta och utveckla dina medarbetare i teamet
  • Ständigt eftersträva att överträffa uppdragsgivarnas förväntningar

Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och 3-12 års arbetslivserfarenhet från en konsultfirma alternativt linjeerfarenhet från finansinstitut där du arbetat med förändringsprocesser. Du har erfarenhet av och har ett gediget intresse för digitaliseringen och nya teknologier inom finanssektorn, försäljning och affärsutveckling. Vi tror att du har erfarenhet ifrån antingen digital transformation, artificiell intelligens, regulatorisk rapportering, IT-säkerhet eller arbete inom AML. Vidare har du arbetat med projektledning alternativt har praktisk konsultvana ifrån bank eller försäkring. Avseende vissa av tjänsterna ser vi gärna att du har vana från att ansvara för egna projekt. Vidare har du goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Till detta uppdrag söker vi dig som genomför ditt arbete strukturerat och ansvarsfullt, håller hög kvalitet i samtliga processer samt som snabbt kan sätta sig in i nya projekt. Du är analytisk, resultatorienterad och driven, med starka ledaregenskaper. Dessutom är du noggrann och proaktiv samt har hög arbetskapacitet och stresströskel. Du har lätt för att uttrycka dig och är en uppskattad lagspelare.

Accenture
Accenture är ett av världens ledande företag inom strategi, consulting, digital, teknik och operations. Vi arbetar vid skärningspunkten mellan affärer och teknik för att hjälpa kunder att bli högpresterande företag. Accenture har ca 400 000 anställda i drygt 50 länder och hjälper kunder i mer än 120 länder. Vi är ca. 1000 anställda i Sverige. Vårt svenska huvudkontor ligger i Stockholm med kompletterande kontor i Göteborg och Malmö.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena finans, risk & compliance, redovisning och ekonomi- & affärsstyrning,. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2185. Ansvariga kontaktpersoner är Stefan Eriksson (072 249 68 23) och Emma Lindahl (076 176 01 09).

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb