Serviceorienterad leverantörsreskontraekonom till expansivt bolag i mediabranschen

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 november 2017
Stängs
den 14 december 2017
Kontakta
Evelina Wiberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en team- och serviceorienterad medarbetare inom leverantörsreskontra till ett branschledande och expansivt bolag inom media. Här ges du stora utvecklingsmöjligheter inom de ekonomiska flödena och får vara del av ett drivet team med en stark laganda. Vi söker dig som vill vara en fortsatt del av bolagets tillväxtresa och som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö. Tjänsten avses starta omgående och förväntas pågå under sex månader, med goda chanser till överrekrytering. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Löpande arbeta med samt ansvara för hela flödet inom leverantörsreskontra
  • Arbeta med scanning och kontering av leverantörsfakturor samt utbetalningar
  • Besvara leverantörsförfrågningar och arbeta med aktiv uppföljning av leverantörer rörande betalningar
  • Utföra avstämningsarbete och reserveringar i månadsbokslut
  • Hantera löpande bankavstämningar för att säkerställa genomförda transaktioner
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer
  • Vara behjälplig vid behov inom både kundreskontra samt den övriga ekonomiavdelningen

Erfarenhet
Vi söker dig med ca två års erfarenhet ifrån en liknande roll inom leverantörsreskontra. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta med stora reskontraflöden och har goda kunskaper i hela processen för leverantörsreskontra. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Excel. Professionella kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du proaktiv, noggrann och positiv. Du kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vidare är du en team-player som värderar ett gott samarbete med dina kollegor högt. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar samtidigt som du är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1150.

Ansvarig kontaktperson är Evelina Wiberg. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb