Area Sales Manager till GeoMax

Rekryterare
GeoMax
Plats
Sverige
Annonserat
den 16 november 2017
Stängs
den 13 december 2017
Ref:
SE-12624
Kontakta
Adam Bergström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ett framstående bolag inom Hexagon koncernen

Position
I positionen som Area Sales Manager kommer du att arbeta med att behålla en stark kundrelation med GeoMax’s distributionsnätverk samt etablera nya partnerskap i den Nordiska regionen.

Dina arbetsuppgifter består av att:

  • Boka, planera och utföra försäljningsaktiviteter av både Construction Products och Surveying Products med nya och befintliga kunder.

  • Utveckla Geomax-återförsäljarnätverket inom Skandinavien (Sverige, Norge, Danmark och Finland)

  • Identifiera och utveckla försäljning i nya distributionskanaler (Uthyrningsföretag, mjukvaruföretag, mm.)

  • Definiera, föreslå och genomföra försäljnings- och marknadsföringsstrategin för att uppnå de korta och mellanliggande ekonomiska mål som fastställs i överenskommelse med ledningen.

  • Analysera den lokala, regionala och kontinentala konkurrenssituationen och prissättningen samt informera ledningen

  • Genomför försäljningsstrategin

  • Sätt mål och övervaka försäljningen i distributionsnätet

  • Ge det nödvändiga stödet till återförsäljare och distributörer

  • Rapportera regelbundet de framsteg som gjorts i regionen

  • Arbeta med prognoser och budgetering enligt interna processer

Vi söker dig som har gediget track record inom försäljning av tekniskt avancerad utrustning. Vi ser att du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Vi ser även gärna att du har en ingenjörsexamen.

Vi erbjuder dig en fri och stimulerande roll med stor frihet under ansvar. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett relativt nystartad bolag med ett nytt varumärke kombinerat med fördelarna av att ha en stor koncern i ryggen. GeoMax erbjuder dig även möjligheten att arbeta med toppmodern utrustning på en ganska konservativ marknad.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12624). Sista ansökningsdag är den 13 december. Eventuella frågor besvaras av Adam Bergström, konsult på Mercuri Urval via adam.bergstrom@mercuriurval.com alt. 070 928 29 87.

Om företaget
GeoMax tillhandahåller en bred portfölj av utveckling, tillverkning och distribution av högkvalitativa bygg- och mätinstrument samt programvara. GeoMax vänder sig till professionella användare och hemmabyggare med deras lättanvända och högproduktiva totalstationer, GPS / GNSS-instrument, programvara, lasrar, optiska och digitala instrument och tillbehör.

Att vara en del av Hexagon, en global teknikgrupp med starka marknadspositioner inom mätteknik, ger GeoMax tillgång till toppmoderna utvecklings- och produktionsanläggningar i Europa, Amerika och Asien. GeoMax teknik stöds av ett brett försäljnings- och servicenätverk som täcker alla kontinenter och över 100 kontor. Genom deras ständigt växande distributions- och servicenätverk finns GeoMax produkter tillgängliga över hela världen och levererar enastående prisvärda produkter. Läs mer via
https://www.geomax-positioning.com/index.htm

Liknande jobb

Liknande jobb