VD till Folktandvården Gävleborg AB

Plats
Gävle
Annonserat
den 17 november 2017
Stängs
den 14 december 2017
Ref:
A731162
Kontakta
Ann Peyron Östlund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Som VD har du ett totalansvar för verksamheten med budget-, resultat- och personalansvar. Du ansvarar för att säkra en kvalitativ och ekonomiskt uthållig verksamhet med fokus på patienternas förväntan och invånarnas tandhälsa. Du agerar verksamhetsnära med klinikbesök och möten samt fångar upp idéer och behov i verksamheten. Som VD på Folktandvården Gävleborg är du en samlande och engagerande ledare i en geografiskt utspridd och redan väl fungerande verksamhet. Du upprätthåller drivkraften och ser till bolagets bästa där fokusområden bl.a. kommer vara att möta förändringar inom tandvården, teknikutveckling samt att attrahera och behålla kompetens. VD rapporterar direkt till styrelsens ordförande. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Gävle.

Kvalifikationer
Vi söker en engagerande, kommunikativ och lyhörd VD som har erfarenhet av att arbeta som verksamhetschef med budget-, resultat- och personalansvar. Du har högskoleutbildning, företrädesvis odontologisk utbildning och erfarenhet av att leda och utveckla en tjänsteorganisation med akademiskt utbildade medarbetare. Det är meriterande att ha lett en geografiskt utspridd verksamhet, ha odontologisk kunskap samt erfarenhet och förståelse för en politiskt styrd organisation. 

Som person är du kvalitets- och resultatinriktad. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är lyhörd samt har förmåga att skapa goda relationer internt såväl som externt. Du har ett helhets- och konsekvenstänkande. Som VD är du orädd och kan driva frågor i motvind. Du har en hög kommunikativ förmåga samt ett intresse för att synas ute i verksamheten kontinuerligt. Med din affärsmässighet driver du verksamheten utifrån ett företagsekonomiskt sunt perspektiv med en uthållig och hållbart god ekonomi för ögonen. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. VD avtal
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Folktandvården Gävleborg AB med Source Executive Recruitment AB och sista ansökningsdag är den 14 december. Märk din ansökan med referensnummer A731162. Ansökningar som inkommer till Folktandvården blir en allmän handling. 

Om du vill göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan för att i ett första steg diskutera tjänsten närmare, kan du göra detta via SOURCE hemsida, http://source-hr.se/lediga-tjanster/ kontakta Ann Peyron Östlund, 070-878 42 26, ann.peyron@source-executive.se eller Linda Bellis, 070- 839 60 00, linda.bellis@source-executive.se. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via http://ftvgavleborg.se/sv/Om-Folktandvarden/Jobba-i-Folktandvarden-ny/Lediga-jobb/ och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Arbetsgivarens referensnummer: A731162

Upplysningar
Barry Gustafsson
Styrelseordförande 
070 388 91 83
barry.gustafsson@regiongavleborg.se

Sara Karlsson
HR chef
026 15 78 63
sara.c.karlsson@regiongavleborg.se

Clara Stålnacke
Facklig representant TT
clara.stalnacke@regiongavleborg.se

Sara Hed Rann
Facklig representant SRAT
sara.hed.rann@regiongavleborg.se

Sanna Lindström
Facklig representant Vision
sanna.lindstrom@regiongavleborg.se