Sergel Kredittjänster AB söker processjurist

Rekryterare
Sergel Kredittjänster AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 november 2017
Stängs
den 16 december 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Som processjurist hos oss kommer du framför allt att driva civilrättsliga processer i domstol för våra kunders räkning. Våra kunder består av såväl större som mindre företag inom ett antal olika branscher bland annat Telecom, Bank & Finans och Bostäder. Tvisterna härrör från olika slags fordringstyper och frågeställningar. Som processjurist hos oss kommer du att upparbeta en gedigen erfarenhet av processföring.

Du kommer även tillhandahålla affärsjuridisk rådgivning till våra kunder, ta fram och hålla önskade utbildningar. Vidare kommer du fungera som legalt stöd till andra enheter inom Sergel och också hålla viss internutbildning.

Vem är du?
Du har juristexamen, erfarenhet av processföring och förhandlingsvana, gärna med ett förflutet inom samma bransch som Sergel. Erfarenhet från Bank & Finans är meriterande men inget krav. Tingstjänstgöring är också meriterande, liksom arbete vid Kronofogdemyndigheten. För att lyckas i denna roll måste du trivas med såväl skriftlig som muntlig processföring. Som person är du social och framåt och trivs i kommunikationen med såväl kunder som myndigheter och kollegor. Som jurist är du noggrann och har mycket lätt för att uttrycka dig såväl i skrift som i tal. Du är driven, lösningsorienterad och van att arbeta självständigt.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och omväxlande roll i ett intressant bolag! Arbetsplatsen är belägen i moderna och ljusa lokaler i centrala Stockholm och präglas av god atmosfär och högt i tak.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. I denna rekryteringsprocess samarbetar Sergel med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om företaget
Sergel ingår i Marginalen Group och erbjuder högkvalitativa kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden och Baltikum. Sergel har företag i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Litauen och Lettland med 360 anställda. Omsättningen 2016 uppgick till 823 MSEK.

Sergel söker nu en processjurist. Du kommer tillhöra ett team av sex jurister och rapportera direkt till chefsjuristen.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb