Affärsdriven Controller till snabbväxande Sneakersnstuff

Rekryterare
Sneakersnstuff
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 november 2017
Stängs
den 19 december 2017
Kontakta
Katarina Milenkovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Controller till Sneakersnstuff. Bolaget, som främst satsar på e-handel, grundades i Stockholm år 1999 och har sedan dess vuxit och även öppnat fysiska butiker i London, Paris och Berlin. Nu står Sneakersnstuff inför en spännande global tillväxtresa, där kedjan planerar att öppna upp fler fysiska butiker för att komplettera deras e-handel. Som controller på Sneakersnstuff ges du möjlighet att få vara del av denna spännande resa, i en bred roll med mycket ansvar och kontakt med externa parter. Du kommer att arbeta mycket med analyser av bolagets siffror och dess lager, samt ansvara för de utländska dotterbolagen. För att trivas i denna roll är det därför viktigt att du är analytisk och ansvarstagande, med en positiv inställning och ett entreprenöriellt sinne. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för koncernens budget- och prognosarbete tillsammans med bolagets CFO
  • Sköta uppföljning av bolagets interna KPI:er och arbeta med analyser av dessa
  • Analysera bokslut samt granska lagersaldo, identifiera differenser och arbeta med lageroptimering
  • Upprätta samt vara delaktig i upprättandet av koncernens årsredovisning samt arbeta aktivt med konsolideringsprocessen
  • Ansvara för månadsrapportering
  • Delta i arbetet med fortlöpande förändringar/förbättringar av processer och rutiner samt analysverktyg och system
  • Kontinuerligt arbeta med att analysera befintliga arbetssätt med syfte att förbättra den nuvarande ekonomifunktionen
  • Arbeta med utveckling, processförbättring och internkontroll såväl inom moderbolagen som dotterbolagen

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning samt 3–6 års arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har en god förståelse för redovisning och controlling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom revision, redovisning eller controlling, och det är meriterande om du har arbetat inom Big 4 eller på en annan revisionsbyrå. Vi tar även gärna emot ansökningar från personer som kommer direkt från Big 4. Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Dynamics NAV eller AARO är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi en driven person med ett entreprenöriellt mindset och en stark vilja att ständigt utvecklas. Som person är du strukturerad, självgående och ansvarstagande, egenskaper som kommer att vara viktiga i Sneakersnstuffs fortsatta tillväxtresa. Du ser positivt på förändringsarbete, är prestigelös samt bistår gärna med din hjälp och expertis vid tillväxtstadier som kräver det.

Sneakersnstuff
Sneakersnstuff (SNS) säljer sneakers, kläder och accessoarer i sina butiker i Stockholm, London, Paris och Berlin samt online på www.sneakersnstuff.com. SNS startades 1999 av sneakerentusiasterna Erik Fagerlind och Peter Jansson som fortfarande är aktiva i bolaget. Företaget genomsyras av ett stort intresse för produkterna och kulturen runt omkring dom. Bolaget är sedan några år inne i en kraftig tillväxtfas och expanderar både online och genom nya butiker utomlands. Målet är att bli den ledande globala nischaktören inom sneakerkulturen. Mer om Sneakersnstuff och deras spännande resa kan du se på: https://www.youtube.com/watch?v=EatpHFrBR2k

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2195. Ansvarig kontaktperson är Katarina Milenkovic.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb