Finsktalande ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Rekryterare
SW
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 november 2017
Stängs
den 19 december 2017
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Finsktalande ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Här finns chansen till en spännande tjänst inom leverantörsreskontra i ett branschledande företag!

Om tjänsten 
SW söker nu för kunds räkning en finsktalande ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Du kommer att ingå i ett team om 9 personer, där ni samarbetar och kommunicerar väl med varandra. Företaget arbetar med elektronisk fakturahantering och i stora flöden, varför det är viktigt att du som söker trivs med att arbeta i ett högt tempo. Dina uppgifter kommer främst att bestå av

  • Påminnelsehantering
  • Inkassohantering
  • Omfattande kontakter med leverantörer och medarbetare i organisationen
  • Betalning av leverantörsfakturor
  • Samt andra vanligt förekommande uppgifter på en leverantörsreskontraavdelning.   

Vår kund är en välkänd aktör inom service och installation av VS, el och ventilation, och du kommer att ingå i ett team som arbetar på en övergripande nordisk nivå.

Lämplig bakgrund 
Vi tror att du som söker har någon form av ekonomisk utbildning, samt något års erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra. Du trivs i en social miljö då vi sitter i ett öppet kontorslandskap. Du behärskar finska obehindrat i tal och skrift, då många interna och externa kontakter ingår i tjänsten, och du kommunicerar även väl på svenska och engelska.

Detta är tjänsten för dig som vill komma in på ett välkänt bolag och utvecklas inom leverantörsreskontra! 

Viktig information 
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start omgående, och som pågår i 6 månader. Därefter finns mycket stora möjligheter att bli anställd direkt av kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb