Marknadsdirektör till Jeeves

Rekryterare
Jeeves
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 november 2017
Stängs
den 19 december 2017
Kontakta
Susanna Boman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om uppdraget:
Marknadsdirektörens ska driva och ansvara för företagets strategiska marknadsföring och marknadskommunikation internt och externt.

Marknadsdirektören ska tillsammans med VD och ledningsgrupp bidra till att säkerställa den strategiska tillväxten, finansiella resultat och operativa genomförandet av verksamheten.

Huvudsakliga ansvarsområden:

-Skapa en strategisk plan för marknadsföring, som leder till ökad försäljning.
-Ansvara för företagets interna och externa marknadskommunikation
-Ansvarig för marknadsföringsstrategier, affärsplan och budget;
-Samarbete med Produktdirektören med marknadsföringsåtgärder i samband med lansering av nya produkter/tjänster och hur de ska kommuniceras.
-Samarbete med Försäljningsdirektören för att utveckla strategier för bl a. leadsgenerering som stödjer intäktsmålen för alla produkter.
-Samarbete med koncernens marknadsdirektör samt övriga funktioner
-Ansvara för Varumärkesbyggande i enlighet med koncernens riktlinjer;
-Digitalisering, inbound marketing och skapa rätt content 
-Du leder marknadsteamet bestående av fyra personer som är placerade i Göteborg.

Vem är du?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom strategisk marknadsföring och som har arbetat inom mjukvaruindustrin eller komplex försäljning med en djup förståelse för B2B marknadsföring. Du har god kunskap och erfarenhet av inbound marketing och leadsgenering samt är uppdaterad på” best practice” i digital marknadsföring.

Du har en stark affärsförmåga, med förmåga att delta i både strategiska och taktiska diskussioner.

Du är en stark ledare med en mycket god förmåga att leda och förmåga att inkludera och få människor att samverka, att inspirera ett lag. Din framtoning är öppen och nyfiken med en naturlig pondus.

Du kommer att rapportera till VD för Jeeves, har du erfarenhet av ERP och en stark förståelse för tillverknings- och distributionsindustrin är det en stark merit. Givetvis är du en mycket god kommunikatör, i både svenska och engelska och i både tal och skrift.

Läs mer om Jeeves på https://www.jeeveserp.com/sv

Om företaget:
Jeeves är en helhetsleverantör av molnbaserade affärssystemslösningar för små och medelstora företag. Sedan starten 1992 har företaget vuxit och har nu mer än 2000 kunder som verkar inom en rad olika vertikala marknader inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel, samt tjänsteindustrin. I Sverige säljer man via direktförsäljning men internationellt säljer man via partners.

Jeeves ägs av Battery Ventures, ett riskkapital bolag som skapat en europeisk koncern av affärssystemsbolag genom sitt ägande. Idag äger Battery Ventures 5 bolag varav Jeeves är den största. Jeeves finns idag i Stockholm, Göteborg, Borås, Malmö, Jönköping, och ska öppna i Växjö inom en snar framtid. Jeeves Sverige har dessutom ett utvecklingsbolag i Indien.

Intresserad?
Varmt välkommen att söka detta spännande uppdrag. Om du har några frågor så besvaras de gärna av Susanna Boman 073-986 63 53 och Stina Nord 073-654 52 57.

Återkom gärna med din ansökan snarast då intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb