Ekonomiansvarig / Office manager - Teamtailor

Rekryterare
Teamtailor
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 november 2017
Stängs
den 19 december 2017
Kontakta
Jorge Vasquez
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiansvarig/Office manager

Ekonomiansvarig
Vill du vara en del av ett team som förändrar en hel bransch och jobba med massor av drivna och roliga/smarta kollegor? Då har du kommit till rätt plats.

Vi växer och det finns mycket att göra!

Vi söker nu en ambitiös ekonomiansvarig med ett intresse för ekonomi och siffror. Det kommer ingå administrativa arbetsuppgifter så som kundfakturering, kontering av leverantörsfakturor in- och utbetalningar och löpande bokföring, uppföljning, avstämning forecasting och rapportering. 

Koll på siffror
Vi ser att du som söker gärna har en ekonomiutbildning på gymnasial- eller högskolenivå, goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt att du har god datavana och gärna några års erfarenhet som ekonomiassistent eller liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har kunskap från olika affärs- och lönesystem. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och ta ansvar för att strukturera upp dina arbetsuppgifter. Du ska vara noggrann och engagerad i ditt arbetssätt.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, stresstålig, analytisk och har ett stort intresse för siffror. För att lyckas i rollen ska du kunna arbeta självständigt, du är även driven, social och kommunikation. Du har en god samarbetsförmåga och värdesätter en god relation med såväl kunder som kollegor. 

Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Liknande jobb

Liknande jobb