Key Account Manager till Ramirent

Rekryterare
Ramirent
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 november 2017
Stängs
den 19 december 2017
Kontakta
Camilla Jacobsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ramirent – More Than Machines™

Ramirent annonsbild
Har du erfarenhet av stora byggprocesser? Är du van att prata med platschefer? Kan du sälja in och projektleda hyreslösningar inom affären? Då har vi ett riktigt spännande arbete till dig!

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i ett kraftfullt företag som är marknadsledande på flera områden. Välkommen till en internationell koncern som växer!

Vi söker en Key Account Manager för Stockholm. Du ansvarar för införsäljning av stora integrerade hyreslösningar av skräddarsydda byggprojekt med samordnings- och leveransansvar.

Arbetsuppgifter

 • Helhetsansvar för olika projekt från början till slut, där du säkrar de olika delarna av leveransen under hela projektet.
 • Bearbeta och sälja till både nya och befintliga kunder, främst i stora projekt samt etablera affärer på nya marknader.
 • Merförsäljning och tillägg hos befintliga kunder, sammanställning av ”business case” och göra anbudstidsplaner.
 • Samla ihop information om kundens projekt och synkronisera kundens behov med Ramirents affärsmodell.
 • Ansvara för att offerera till inkommande affärer.
 • Kundbesök och kundaktiviteter, upprätthållande av en pipeline för potentiella affärer, koordinering för leverans i säljprojekten samt samordning av interna och externa tjänster.
 • Arbeta efter en egen säljbudget som du själv ger input till samt ansvarar för att leverera i enighet med denna.
 • En hel del administrativa uppgifter samt registrering i våra interna verksamhetssystem.

Vem är du?
Vi söker en engagerad medspelare för att jobba som Key Account Manager, som behärskar byggprocesser och alla delar som ska säljas in ett större projekt. Som person är du entusiastiskt och lyhörd samt har en hög servicevilja där du alltid sätter kunden i främsta ledet. Du är noggrann, strukturerad och målinriktad. Du har viljan av att arbeta självständigt med förmåga att ta egna initiativ och lösa de utmaningar som uppkommer. Att vara prestigelös är en förutsättning för att lyckas i rollen då alla arbetar nära tillsammans och hjälps åt där det som mest behövs.

Kvalifikationer

 • Dokumenterad erfarenhet av sälj- och anbud tillsammans med projektledning från tidigare arbeten inom byggrelaterad verksamhet.
 • Kunskap om byggprocessen och dess regelverk.
 • B-körkort och god datavana.
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Vi erbjuder
Bra anställningsvillkor med fast lön och bonus, tjänstebil, sjukförsäkring och friskvård i en internationell koncern som växer. Det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att arbeta på Ramirents nya och moderna huvudkontor i Kungsängen. Har du rätt profil med rätt inställning ser vi fram emot att få utvecklas tillsammans!

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson tel. 0707-500 385.

Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder.Läs mer på www.ramirent.se.

Liknande jobb

Liknande jobb