Regioncontroller till Veolia Recycling Solutions

Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 november 2017
Stängs
den 20 december 2017
Ref:
896851
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu rekryterar vi en regioncontroller till internationell koncern

Din nya tjänst
Vi söker nu en regioncontroller till Veolia Recycling Solutions som är ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Som regioncontroller kommer du arbeta tätt tillsammans med regionchefen för att utveckla affären, detta är en ny tjänst vilket innebär att du har möjlighet att påverka rollen. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp och rapportera till controllerchefen. Tjänsten är placerad i Stockholm/Västberga och vissa resor inom regionen kommer ingå. 

Organisationen präglas av ett entreprenörsdriv och en vilja att hitta nya affärer och möjligheter. Som regioncontroller kommer du arbeta med, samt göra uppföljning av, budget och prognos. Du stöttar regionledningen med ekonomiska analyser för att utveckla verksamheten och arbetar även till stor del med rapportering till moderbolaget. I arbetsuppgifterna ingår nyckeltalsberäkningar, lönsamhetsuppföljning och beräkningar för exempelvis projekt och olika kundcase. Du kommer även vara med och utveckla rutiner och system. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och goda redovisningskunskaper. För att passa i rollen har du minst tre års erfarenhet som controller, gärna från en liknande bransch. Du har goda kunskaper i Excel och är en van systemanvändare, har du tidigare erfarenhet från IFS är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 

Som person är du driven och analytisk. Detta är en affärsnära roll och vi ser därför att du är nyfiken på att sätta dig in i verksamheten och att du vill vara med och påverka. Du är orädd som person som kommer med initiativ och tycker om att utveckla processer och rutiner. Utöver detta har du en förmåga att kommunicera med personer på olika nivåer. 

Vad du får i gengäld
Denna tjänst passar dig som är affärsinriktad och vill vara med på denna spännande resa och utveckla affären i östra Sverige. Hos Veolia blir du en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens. Du får arbeta i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda och korta beslutsvägar där din roll är mycket viktig för företagets fortsatta utveckling. Som anställd på Veolia har du möjlighet att utvecklas på många olika sätt och det finns många karriärmöjligheter inom koncernen. Veolia arbetar nationellt och internationellt med utbildningsprogram som ser till att deras anställda har rätt kunskaper och får möjlighet att utvecklas inom sitt yrke.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Veolia med Hays. Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök" och bifoga ditt uppdaterade CV och personliga brev i samma dokument. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander, 070 450 60 02 eller Malin Ahlström, 070 450 60 10. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Veolia
Veolia Recycling Solutions Sweden, tidigare Hans Andersson Recycling är ett serviceföretag inom återvinning. Vi samlar in, hanterar och återvinner avfall som förädlas till råvara på våra återvinningsanläggningar runt om i Sverige. Totalt hanterar vi ca 800 000 ton avfall vilket gör oss till en av de största aktörerna på den svenska marknaden. 

Den 1 september 2017 förvärvade Veolia hela Hans Andersson Recycling Group AB inklusive dotterbolag och andelar i intressebolag. Samtidigt bytte Hans Andersson Recycling AB namn till Veolia Recycling Solutions Sweden AB. Veolia är världsledande inom resurshantering. Med 163 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrag till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vår globala omsättning uppgick 2016 till 24,39 miljarder euro. I Norden har Veolia omkring 1 400 anställda med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsätter per första september 2017 ca 3,7 miljarder kronor. Läs mer om oss: www.hansandersson.se, www.veolia.se.

Liknande jobb

Liknande jobb