Redovisningsspecialister till Sveriges Bästa Arbetsgivare

Rekryterare
Grant Thornton
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 november 2017
Stängs
den 21 december 2017
Ref:
896867
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Två Redovisningsspecialister till Grant Thornton

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Nu växer vi vidare och söker två Redovisningsspecialister till vårt kontor i Stockholm.

Att arbeta som Redovisningsspecialist på Grant Thornton 
I arbetet som redovisningsspecialist har du en rådgivande roll inom kvalificerade redovisningsfrågor. Du kommer att jobba nära kollegor och kunder och bidra med kompetens inom bl.a. koncernredovisning och rapportering enligt IFRS. Rollen innebär ett stort eget ansvar med spännande utmaningar. Vi erbjuder ett arbete med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom redovisning i en miljö där entreprenörskap står i centrum. Våra kunder finns inom många olika branscher, vilket gör arbetet omväxlande och utmanande.

Tjänst 1: Redovisningsspecialist med IFRS-kompetens - din profil 
Du har högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning i större bolag och är kunnig inom IFRS. Det är meriterande om du har erfarenhet av konverteringsprojekt till IFRS. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet att arbeta som konsult eller haft en ledande roll i stora projekt. Som person är du analytisk, affärsmässig och känner dig bekväm med att arbeta självständigt och driva ditt egna arbete. Vidare är du kommunikativ och tycker om att arbeta i en konsultativ roll med många interna och externa kontakter.

Tjänst 2: Redovisningsspecialist - din profil 
Du har högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och minst tio års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av IFRS och koncernredovisning, men framför allt har du viljan att vidareutveckla din kompetens. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet att arbeta som konsult eller haft en ledande roll i stora projekt. Som person är du analytisk, affärsmässig och känner dig bekväm med att arbeta självständigt och driva ditt egna arbete. Vidare är du kommunikativ och tycker om att arbeta i en konsultativ roll med många interna och externa kontakter.

Har du växtkraft? Frigör den hos oss 
Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare. Grant Thornton erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du ta stort ansvar och dagligen ställas inför en mängd spännande utmaningar kommer du att trivas hos oss. Vi är stolta över att vara ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer. Att du utvecklas och växer i din yrkesroll är viktigt för oss. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

Ansökan och mer information
I den här rekryteringen samarbetar Grant Thornton med Hays. Har du frågor kring tjänsterna kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander, tel. 070-450 60 02. Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan med ansökningshandlingar så snart som möjligt.

Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Vi är ca 1100 medarbetare på 23 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. På kontoret i Stockholm gör 450 engagerade medarbetare varje dag skillnad för våra kunder. Kontoret är centralt beläget och här finns medarbetare från alla våra affärsområden representerade, Revision, Ekonomiservice, Skatt och Advisory.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb