Projektdriven lönespecialist till miljardbolag inom retail

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 november 2017
Stängs
den 21 december 2017
Kontakta
Evelina Wiberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en lönespecialist till ett snabbväxande miljardbolag inom retail, med kontor i centrala Stockholm. Här ges du stora möjligheter att utveckla dina lönekunskaper i en expansiv miljö med högt i tak. Som lönespecialist arbetar du projektorienterat i en roll med mycket ansvar och spännande arbetsuppgifter. För att trivas i denna roll är det av stor vikt att du drivs av utmaningar samt brinner för att arbeta med löneadministration och projekt. Uppdraget avses starta strax efter årsskiftet och förväntas pågå i cirka 4 månader. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Administrera tjänstemannalöner och arbetarlöner hos klientbolaget
  • Planera framtagande av statistik internt och externt samt lönestruktur för nyförvärvade bolag
  • Skapa lönearter och implementera tidsrapporteringen samt följa upp semesterskulder
  • Agera support inom organisationen samt vara delaktig i förbättringar och effektiviseringsprojekt på avdelningen

Erfarenhet
Vi söker dig med cirka fem års arbetslivserfarenhet av kvalificerat lönearbete samt tidigare erfarenhet av att arbeta med löneprojekt. Det är meriterande om du har en akademisk examen eller om du tidigare arbetat i Hogia. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift och är en god användare av Excel.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst söker vi en driven, positiv och ansvarsfull person som drivs av att jobba i projekt där du ser snabba resultat av ditt arbete. Som person är du noggrann och serviceminded, samt är social och kommunikativ. Du uppskattar att arbeta nära dina kollegor och har lätt för att samarbeta för att nå ett gemensamt mål.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1154. Ansvarig kontaktperson är Evelina Wiberg.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb