Interim Head of Financial Control till ledande reklamföretag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 november 2017
Stängs
den 21 december 2017
Kontakta
John Hagtorn
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en interim redovisningschef till ett välrenommerat svenskt reklambolag med kontor i centrala Stockholm. Bolaget är det ledande reklambolaget i Norden med en lång historia och dotterbolag i Norge, Danmark samt Finland. Som interim redovisningschef ges du här möjlighet att få arbeta i en roll med många kontaktytor och utmanande arbetsuppgifter, på en arbetsplats med mycket god stämning. Ditt fokus ligger på att se organisationen ur ett helhetsperspektiv samt att styra hela gruppen, samtidigt som du kan ta dig an eventuella problem och komma med förslag på förbättringar. Till denna roll söker vi en trygg ledare som motiveras av att se andra växa. Tjänsten är ett uppdrag på 8–10 månader med möjlighet till eventuell förlängning. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Upprätthålla redovisningsprinciper enligt K3 samt kartlägga arbetsuppgifter
  • Föreslå och delta i interna projekt samt driva processförbättringar
  • Driva arbetet med analys och rapportering av bolagets kostnader
  • Se till att rutiner stämmer överens med ägarbolagets principer
  • Leda och motivera gruppen samt utföra punktförbättringar inom denna
  • Delta i arbetet med bolagets arbete kring hantering och utveckling av nyckeltal

Erfarenhet
Till denna tjänst söker vi dig som har akademisk examen eller motsvarande, samt cirka 5 års arbetslivserfarenhet ifrån en liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån shared service center samt av att strukturera upp det dagliga arbetet och sätta upp rutiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av Agresso. Du har utmärkta redovisningskunskaper, arbetar enligt K3 samt har mycket goda färdigheter i Excel. Vidare har du även professionella färdigheter i svenska samt engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper
Du är organiserad, kommunikativ och uppskattar att arbeta med en grupp mot ett gemensamt mål. Dina ledaregenskaper är mycket starka och som person är du är tålmodig, driven och anpassningsbar. Dessa egenskaper avspeglar hur du tar dig an ditt arbete och speglar av sig hos resten av ditt team.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1153. Ansvarig kontaktperson är John Hagtorn.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb