Bolagsekonom till internationellt fastighetsbolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 november 2017
Stängs
den 21 december 2017
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en bolagsekonom till ett expansivt och internationellt fastighetsbolag med lokaler i centrala Stockholm. Hos detta snabbväxande bolag har du en bred tjänst där du ansvarar för hela redovisningsprocessen hos koncernens 10 dotterbolag, vilket ställer krav på att du trivs med att arbeta i en föränderlig och händelserik miljö. För att trivas i denna roll är det viktigt att du är självgående i din redovisning samt trivs med att arbeta självständigt med både bokslut och årsredovisning. Uppdraget avses starta omgående och förväntas pågå i cirka 3–4 månader, med chans till förlängning. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Självständigt ansvara för redovisningen för ca 10 bolag i koncernen
  • Upprätta den löpande bokföringen och utföra kontoavstämningar
  • Utföra månads- och kvartalsavstämningar samt resultatuppföljning på bolagsnivå, samt ansvara för upprättandet av årsbokslut
  • Genomföra momsavstämning och momsdeklaration för bolagen
  • Agera kontaktperson vid frågor rörande koncernbolagen
  • Vara delaktig i förbättringar och effektiviseringsprojekt på avdelningen

Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen inom relevant område, samt med 2–5 års arbetslivserfarenhet ifrån en liknande tjänst. Du har tidigare arbetat brett med redovisning och har goda kunskaper samt fullständig erfarenhet av processen kring den löpande bokföringen samt bokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån arbete på ett shared servicecenter. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift och är en god användare av Excel.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst söker vi en självständig och strukturerad person som trivs med att arbeta i föränderliga miljöer. I ditt arbete är du ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad, och du har en förmåga att hantera en stor variation av arbetsuppgifter. Vidare är du också flexibel och levererar alltid hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du uppskattar att arbeta nära dina kollegor och har lätt för att samarbeta för att nå ett gemensamt mål.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1152. Ansvariga kontaktpersoner är Julia Minges och Jonathan Sundberg.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb