Bolagsjurist till Eltel

Rekryterare
Eltel
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 november 2017
Stängs
den 21 december 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Som bolagsjurist arbetar du nära den operativa verksamheten och hanterar alla typer av legala frågor som berör verksamheten. Du arbetar främst med avtalsrätt, entreprenadrätt och lagen om offentlig upphandling, men förväntas också kunna ge löpande rådgivning inom andra rättsområden som till exempel konkurrensrätt och arbetsrätt. Du kommer bl.a. fungera som rådgivare internt och externt i förhandlingar, i nya affärer samt under projektgenomförande.

Du ingår i ett team som består av två andra bolagsjurister i Stockholm och ytterligare jurister i respektive nordiskt land. Du rapporterar till Head of Legal Eltel Sverige som sitter i Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och cirka 2 – 4 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå eller annat bolag. Har du ett intresse för arbetsrätt och teknik är det meriterande. Du är kund- och resultatorienterad och har ett affärsmässigt sätt att lösa problem samt är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete.

Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du prestigelös, har stark integritet och är van att arbeta självständigt.  För att lyckas i organisationen är det viktigt att du är en duktig kommunikatör och att du är en flexibel och lösningsorienterad teamspelare.

Om Företaget
Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Under 2016 hade Eltel en omsättning på 1,4 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 400. Sedan februari 2015 är Eltel AB noterad på Nasdaq Stockholm.

Du erbjuds
Är du den vi söker erbjuds du ett lärorikt och utvecklande arbete hos ett bolag i förändring. Tjänsten är placerad på Eltels huvudkontor i Bromma.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se så snart som möjligt.

Liknande jobb

Liknande jobb