Idunakoncernen söker marknadschef

Rekryterare
Idunakoncernen
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 23 november 2017
Stängs
den 10 december 2017
Ref:
33948
Kontakta
Charlotte Ahlquist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Intresserad av ett nytt spännande uppdrag – kanske är du vår nya marknadschef med stort intresse för försäljning?

Vi fortsätter att växa och ser behovet av att utöka våra satsningar på rätt marknadsföring. Vi arbetar med kataloger, print annonser, digitala media och e-handel. Idag finns vi också på många event såsom ex Horse Show, fotboll och ishockey samt även hos bl. a. bloggerskan Bianca Wahlgren. Vi vill att du ser detta som ett spännande uppdrag – att utforska och förstå vad våra konsumenter och kunder vill ha och därefter stödja vår utveckling till att vara det ledande smyckesföretaget.

Du ingår i Iduna koncernens ledningsgrupp och har ett personalansvar för marknadsavdelningen.

I ditt arbete ingår personal- och driftansvar för marknadsavdelningen som består av 14 personer. I din roll som marknadschef kommer du att arbeta med framställande av marknads- och media strategier för att skapa en fortsatt god tillväxt inom koncernen. Du arbetar tillsammans med produkt och försäljningsavdelningen att framställa och genomföra försäljningskampanjer, men även butiksexponering. Du ansvarar för att följa upp den dagliga försäljningen. Du har även ansvar för försäljning i webbshopar och drift av koncept i kundklubbar som har 2,5 miljoner aktiva medlemmar.

I din roll som marknadschef kommer du att arbeta med upphandling av marknadsföringstjänster samt bevakning av konkurrenterna i branschen.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har bred kompetens inom detaljhandel och utveckling inom e-handel. Vi ser att du har en mycket god förståelse för hur våra kunder fungerar och vad kunden efterfrågar. Du har tidigare erfarenheter av ledningsgruppsarbete. Vi söker dig som har god kunskap av att utveckla försäljningen på nätet vilket är en snabbt växande del av försäljningen inom Idunakoncernen. Du har god kunskap för hur vi når ut till våra målgrupper. Arbetet kräver god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska och att du kan agera snabbt och skapa goda relationer. Du har förmågan att hitta och formulera rätt budskap som når ut till konsumenterna och är kreativ i ditt tänkande.

Våra huvudkontor ligger i Solna och Varberg.

Idunakoncernen driver i Sverige 200 butiker under namnen Guldfynd, Hallbergs Guld, Albrekts Guld och Lyxxa. Varumärkena är välkända och marknadsledande inom guldsmedsvaror och smycken. I koncernen ingår även 100 butiker i Finland under namnen Kultajousi och Westerback. Sortiment består av guld, silver och bijouterier med klockor och presentartiklar. Koncernen har 1650 anställda med en omsättning i butiksledet som uppgår till ca 2,150 miljoner SEK. Vårt mål är att vara det ledande smyckesföretaget inom gåvobranschen och berika människors liv genom att sprida glädje. Vi bedriver vårt företag effektivt, enkelt och lönsamt. www.iduna.se

Vi berättar gärna mer
I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringsföretaget Experis. För mer information kontakta gärna chefsrekryteringskonsult Charlotte Ahlquist, 073–5067205 eller Louise Harrysson, 073-059 82 41.

Vi ser fram emot din ansökan !  

Liknande jobb

Liknande jobb