Redovisningsansvarig till SIWI

Rekryterare
SIWI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 november 2017
Stängs
den 10 december 2017
Kontakta
Caroline Sundmalm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du bred inom redovisning och vill arbeta mot ett högre syfte? Nu söker Stockholm Internationel Water Institute efter dig som vill utvecklas tillsammans med dem!

Ditt uppdrag
Som Redovisningsansvarig på SIWI kommer du att ansvara för att redovisningen följer gällande lagar, riktlinjer och avtalskrav och leverera med hög kvalitet. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:

  • Övergripande ansvar för redovisningen och bokslutsprocessen
  • Projektuppföljning och rapportering
  • Finansiell rapportering till både interna och externa parter
  • Upprätta legal årsredovisning och ansvara för revisionen
  • Delaktighet i kontakt med revisorer, banker och myndigheter
  • Supportera CFO i budget och prognosarbete
  • Arbeta aktivt med att utveckla och effektivisera ekonomifunktionens processer

I rollen har du även arbetsledaransvar för två personer. Du rapporterar till CFO.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har en flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att hantera kvalificerade redovisningsfrågor. Du har god ekonomisystemvana och goda kunskaper i Excel. Du har också en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska och svenska. Goda kunskaper i Mercur och Visma är en merit men inget krav.

Som person är du kommunikativ och med analytisk förmåga inom ramen för gällande policys och rutiner. Du har en god samarbetsförmåga och stöttar dina medarbetare samtidigt som du månar om att teamet ska utvecklas. Du tar initiativ och ser positivt på förändringar. Du kan höja blicken och se helheten samtidigt som du säkerställer kvaliteten ner på detaljnivå och kan när det behövs supporta dina medarbetare i det operativa arbetet.

Mer om SIWI
SIWI är en stiftelse vars ändamål är att främja intresset för forskning och utveckling kring vatten genom att bedriva internationellt inriktad forsknings- och utbildningsverksamhet. Stiftelsen deltar i internationella vattenprocesser, bedriver internationell informations- och opinionsbildningsverksamhet samt organiserar den årligen återkommande världs-vattenveckan i enlighet med stiftelsens ändamål”.

Tag chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar SIWI med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Sundmalm (caroline.sundmalm@eqonomy.se) och Erika Lantz Paulsen (erika.lantz.paulsen@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Liknande jobb

Liknande jobb