Marknadschef till Agama Technologies AB

Plats
Linköping
Annonserat
den 24 november 2017
Stängs
den 13 december 2017
Kontakta
Mikael Jacobsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Agama Technologies AB annonsbildTeknisk Marknadschef.
Marknaden för TV-, video- och streamingtjänster är i stark utveckling. Nya tjänster lanseras i hög takt och vi ser en stor efterfrågan på våra produkter och tjänster. Vi utvecklas och behöver förstärka vår organisation med en marknadschef.  

I rollen ingår att ta ansvar för vår marknadsavdelning och dess arbete. Det gäller mer generella aktiviteter så som mässor, hemsidor, annonsering, sociala medier, pressreleaser med mera. Men framförallt gäller det att på djupet förstå kunderna och vilka fördelar Agamas produkter kan medföra för dem. Och med denna insikt som grund utforma marknadsstrategier med stödjande materiel och kommunikation.

Det är ett varierande arbete som sker i nära samarbete med såväl VD som sälj- och produktledningsteam. Kunderna finns över hela världen och vi arbetar tillsammans med dem för att förbättra såväl deras verksamhet som upplevelsen hos slutkunden. Vi är ett tydligt kundnytto-fokuserat företag, därför är det viktigt att förstå tillämpningen av våra produkter och den snabba utvecklingen av branschen.

Vi ser att du har erfarenheter av internationellt arbete i en relevant bransch, helst från en leverantör av stödsystem till operatörsmarknaden men andra erfarenheter är också intressanta.

Vi som redan jobbar här
För oss som redan jobbar här är ett prestigelöst samarbete över avdelningsgränserna en självklarhet. Vi uppskattar att jobba i ett stabilt företag med korta beslutsvägar, där team-känsla, driv och engagemang är kännetecknande. 

Vårt arbetsklimat är avspänt samtidigt som vi alltid strävar efter att utvecklas och erbjuda en lösning som verkligen gör skillnad för våra kunder.

Om företaget
Agama Technologies AB är ett internationellt, framgångsrikt företag som hjälper videooperatörer att förbättra tjänstekvalitet och kundupplevelse. Från vårt kontor i Linköping utvecklar, marknadsför och säljer vi vår mjukvarubaserade lösning till kunder över hela världen.

Sedan starten 2004 har vi haft en stabil egenfinansierad tillväxt med god lönsamhet. Idag är vi 35 personer och vi blir fler. Läs mer på www.agama.tv

Välkommen till oss
I vår fortsatta expansion blir du en nyckelperson, så välkommen till ett team med engagerade och drivna kollegor, mitt i Linköping city.

Vi samarbetar med AS&B Executive, ring Mikael Jacobsson för mer information 0725-13 06 90.

Här jobbar vi med löpande urval så ansök så snart som möjligt dock senast den 13/12 via www.asb-executive.se

Mer information
För mer information ring Mikael Jacobsson på AS&B, tel 0725-13 06 90.
Ansök senast den 13 december 2017.