Länsförsäkringar Värmland söker avdelningschef till skadeverksamheten

Plats
Karlstad
Annonserat
den 24 november 2017
Stängs
den 17 december 2017
Kontakta
Ann Ekstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

 


Skaderegleringen utgör en central del i vår verksamhet och som avdelningschef har du en nyckelposition i hanteringen av kundernas skador. I skademötet har vi en stor potential att erbjuda nya mervärden och målsättningen är att leverera marknadens bästa kundupplevelse. Med professionella medarbetare, hög kundnöjdhet och effektiva processer har vi alla möjligheter att lyckas.

Som avdelningschef har du det övergripande ansvaret för all skadereglering inom bolaget och att den bedrivs både kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Ditt huvuduppdrag är att med ett professionellt och affärsmässigt agerande vidareutveckla skadeorganisationen för att kunna tillgodose kundernas förändrade behov avseende både digitalisering och ökad tillgänglighet.

Du initierar och sätter mål som styr mot affärsplanen samt får hela skadeorganisationen att arbeta mot dessa tydliga och gemensamma mål. Vår tillvaro är regelstyrd, vilket gör att ditt arbete med att effektivisera processer och utveckla strukturerade arbetssätt är en förutsättning för att säkerställa regelefterlevnad.

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha en relevant akademisk utbildning eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av framgångsrik förändringsledning med ett dokumenterat gott resultat. Din bakgrund innehåller erfarenhet av strategiskt utvecklingsarbete i ledningsgrupp inom en affärsdriven och processorienterad verksamhet där du har haft budget- och resultatansvar. Kanske kommer din erfarenhet från försäkringsbolag eller bank. Det är meriterande med kunskap inom juridik (företrädesvis skadeståndsrätt) och erfarenhet av upphandlingar och avtalsförhandlingar. Det är viktigt att du har förståelse för och är intresserad av den digitala transformationen.

Ditt ledarskap präglas av att du involverar, skapar engagemang och får människor att växa. Du inspirerar och ställer rätt frågor snarare än komma med de rätta svaren samt lyssnar aktivt och är intresserad av andras idéer. Du är trygg i beslutsfattandet och tydlig i vad du förväntar dig av medarbetarna. Din kommunikativa förmåga är stark och du kan förmedla budskap på ett pedagogiskt sätt.

Om Länsförsäkringar Värmland
Länsförsäkringar Värmland är ett av 23 kundägda, lokala och självständiga försäkringsbolag inom länsförsäkringsgruppen. Vi bedriver bank- och försäkringsverksamhet i Värmland. Bolaget finns med sitt hundratal medarbetare representerat i Karlstad, Arvika och Sunne och har i dagsläget ca 100 000 kunder.

Läs mer här.

Intresserad? I denna rekrytering samarbetar vi med EKSTAM Search & Selection. För mer information ring Ann Ekstam, 0733 – 94 64 26. Ansök senast den 17 december på apply@ekstamsearch.se.