Blaq

Senior Kvalitetsansvarig – Länsförsäkringar Bank

Rekryterare
Blaq
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 november 2017
Stängs
den 26 december 2017
Kontakta
Andreas Ljungner
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Länsförsäkringar Bank söker vi en Kvalitetsansvarig som brinner för ett bra kundskydd och hög regelefterlevnad i vår bankverksamhet. Tjänsten är placerad inom avdelning Affär vilka ansvarar för bankverksamheten som bedrivs i länsförsäkringsbolagen.

Utmana, tänk nytt och närhet till affären
En senior möjlighet för rätt kandidat som vill arbeta närmare affären. Vi söker dig som vill utmana, tänka nytt och utveckla ditt regelverksarbete. Vill du arbeta med regelverksfrågor direkt i affären och alltid nära kunden är detta ditt nästa uppdrag.

I ditt arbete kommer du att ansvara för ett antal länsförsäkringsbolag genom att stötta, utbilda och utöva kontroller inom relevanta kvalitets- och regelverksområden samt medverka till att arbeta med egenkontroller. Tjänsten innebär även att medverka i projekt och att verka inom det processansvar som finns i regelverksfrågor på banken.

Vem är du?
Vi tror att du har en akademisk examen tillsammans med god erfarenhet av arbete med regelverk inom bank- eller annan finansiell verksamhet. Idag arbetar du på en bank eller annat finansiellt institut inom Compliance, internrevision, operativa risker eller kanske som konsult i branschen. Du kan bankprodukter och bankaffären. Meriterande är kännedom om penningtvättslagen eller regelverk för investeringsrådgivning.

Som person är du noggrann, strukturerad och har en kommunikativ förmåga samt har lätt att etablera kontakter såväl internt som externt. Rätt person har en pedagogisk ådra och gillar att förmedla sitt budskap i organisationen.

Om oss
Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Låter det spännande?
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Bank med Blaq Group. För att veta mer om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Andreas Ljungner 070-788 58 19. Du registrerar din ansökan senast på Blaqs hemsida, blaq.se

Länsförsäkringar – en unik arbetsgivare

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Läs mer om Länsförsäkringar AB med dotterbolag
http://www.lansforsakringar.se/om-oss/om-lansforsakringsgruppen/lansforsakringar-ab/

Liknande jobb

Liknande jobb