Blaq

Head of Capital Adequacy till SEB i Stockholm

Rekryterare
Blaq
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 november 2017
Stängs
den 26 december 2017
Kontakta
Carl Tullberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du vår nya chef och som brinner för ledarskap?

SEB erbjuder rätt kandidat en unik möjlighet att utveckla, driva och leda en specialistgrupp inom Capital & Liquidity Risk Reporting. Detta är en karriärtjänst utöver det vanliga då fokus är på ledarskap, transformation och projektledning.

Som en av nordens största bank ställs det stora krav på effektiva och smarta lösningar för att kunna möta framtidens utmaningar. Därför har SEB skapat en finansfunktion för att möta morgondagensutmaningar för att smartare kunna arbeta med informationsflödet samtidigt som banken effektivare kan hantera alla de nya regelverkskrav som innefattas inom kredit & likviditetsanalys och rapportering.

Om jobbet
Rollen är en helt ny nyckelfunktion inom Capital & Liquidity Risk Reporting och är för rätt kandidat en möjlighet att under eget ansvar få leda, bygga och utveckla sin grupp. Som ansvarig chef driver du utveckling både mot interna och externa krav. En riktigt spännande senior möjlighet att få utveckla en specialistfunktion tillsammans med många drivna och duktiga medarbetare på en storbank. Tjänsten heter Head of Capital Adequacy och rollen ansvarar för fyra duktiga och specialiserade medarbetare.

• Leda gruppen i att levererar korrekt rapporteringen och analys
• Utveckla berörda rapporteringslösningar i syfte att säkerställa compliance och effektivitet
• Ansvar för utveckling och implementering av nya rapporterings- och analysprocesser
• Driva, motivera samt engagera medarbetare att vilja vara en del av SEB´s vision

Vem är du?
Vi tror att rätt kandidat har en ekonomi och/eller ingenjörsexamen med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du vill arbeta med ledarskap och har ett stort intresse för control, treasury, risk eller balansräkningsanalys. Mycket meriterande med erfarenhet från kapital och kreditregelverk och gärna med erfarenhet av personalansvar. Rätt kandidat kan kombinera en stark analytisk förmåga med erfarenhet av leda projekt och att driva dig själv och andra mot uppställda mål.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Carl Tullberg, ansvarig rekryterare på Blaq Group, på telefon 070-092 39 05.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Ort: Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb