Vi söker en Compliance Officer till Santander Consumer Bank

Rekryterare
Santander Consumer Bank
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 november 2017
Stängs
den 27 december 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Santander behöver förstärka sin organisation med en Compliance Officer. Du ingår i ett mindre team och rapporterar direkt till Compliance Director, Sverige.

I rollen som Compliance Officer på Santander kommer du stödja verksamheten i frågor avseende regelefterlevnad, ge stöd vid framtagande av nya eller väsentligt förändrade produkter samt övervaka och kontrollera efterlevnaden av externa och interna regelverk.

Dina arbetsuppgifter innebär bl a:

  • Riskanalys, granskning, utvärdering och rapportering
  • Att löpande rapportera de risker som kan uppkomma till följd av bristande regelefterlevnad, samt hjälpa till att identifiera och bedöma sådana compliancerisker.
  • Att bidra i kvalitetssäkringsprocessen vid implementering av interna regler

Detta är en utåtriktad roll med många interna och externa kontakter.

Vem är du
För att lyckas i rollen tror vi att du har mellan fem till tio års erfarenhet av arbete som Compliance Officer på en annan bank eller från finansbranschen. Du har en juristexamen alternativt ekonomexamen.

Som person är du analytisk, pragmatisk, flexibel och prestigelös i ditt sätt. Du har hög integritet och är van att arbeta självständigt som en del av ett team. Du är driven, resultatorienterad, nyfiken och intresserad av att förstå affären. Vidare är du social, en god kommunikatör och bra på att bygga relationer.

Du erbjuds
Santander är ett växande företag i en föränderlig tid och erbjuder en arbetsplats där du kan göra skillnad genom att bidra med din personlighet och yrkesprofession. Våra medarbetare har olika bakgrund, livsstil och kompetenser. Men de har alla ett par saker gemensamt: sitt engagemang, sin kompetens och ett driv att alltid leverera hög kvalitet inom sitt ansvarsområde.

Vår ambition är att alla medarbetare ska trivas, ges möjligheter och känna att de har företagets stöd.

I denna rekrytering samarbetar Santander Consumer Bank med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Om företaget
Vill du delta i utvecklingen av en modern bank genom eget ansvarstagande, expertis och samarbete?

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och cirka 300 medarbetare med kontor i Solna strand. Vi erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Vårt mål är att vara den bästa banken för våra kunder, partners, aktieägare och medarbetare.

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Tre gånger under de senaste tio åren har Santander utsetts till världens bästa bank.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki telefon 0766 33 14 40. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Liknande jobb

Liknande jobb