Juristassistent till avdelningen Bankrätt

Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 november 2017
Stängs
den 15 december 2017
Ref:
940
Kontakta
Markus Ribbing
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som juristassistent till Bankrättsavdelningen stöttar du vår rättsavdelning inom bankområdet. Ditt arbete innefattar administrativ hantering, så som expediering och registrering av ärenden och skrivelser, registervård samt beredning och handläggning av ärenden. Arbetet innebär även kontakter med banker samt med allmänheten.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och ett par års erfarenhet av administration samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Har du paralegal eller annan administrativ utbildning är det meriterande. Vi ser gärna att du är van vid diarieföring/registrering.

Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Har du dessutom kunskap i ytterligare språk och/eller vana av att arbeta i olika IT-system är det en fördel.

Som person är du självgående, serviceinriktad och uthållig. Du tar initiativ, är strukturerad och bidrar med ett gott samarbete.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Markus Ribbing, bitrände avdelningschef på 08-40 89 84 96.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 15 december 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb