Affärsområdeschef till framgångsrikt IT-företag i finanssektorn

Rekryterare
Crosskey
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 november 2017
Stängs
den 19 december 2017
Ref:
5853
Kontakta
Ida Sternehäll
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Crosskey, som erbjuder smarta IT-lösningar till kunder inom finanssektorn, söker nu en energisk ledare till sitt största och viktigaste affärsområde Banking Interface Products and Services. Här finns stor potential med professionell, dedikerad personal och gjorda investeringar i bästa lösningarna till marknaden. Nu söker vi dig som ska leda denna verksamhet!

I rollen som Affärsområdeschef har du totalansvaret (full P&L) för verksamheten med kontor i Mariehamn, Stockholm, Åbo och Helsingfors. Det handlar om ca 130 anställda och konsulter i en mix av produktspecialister och teknisk kompetens. Du jobbar med mål, strategier, finansiell planering, uppföljningar och försäljning mot nya och befintliga kunder. Ett stort fokus kommer vara på kund och marknad, med syfte att alltid ha rätt erbjudande och vara en attraktiv leverantör till aktörer på bankmarknaden.

Uppdraget i korthet:

• förverkliga strategier
• leda B2B-försäljning
• bedriva tryggt ledarskap
• skapa ekonomiska resultat

Du rapporterar till företagets VD och ingår i ledningsgruppen. Du behöver kunna vara ca 2 dagar per vecka på huvudkontoret i Mariehamn.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från ledande befattning inom banksektorn eller liknande position hos system- och tjänsteleverantör till banksektorn. Det är viktigt att du har stor förståelse för branschen och dess förutsättningar. Crosskey är ett företag som växer och därför behövs ett visst entreprenöriellt sinne i kombination med ett åtgärdsfokuserat och närvarande ledarskap. Du är affärsmässig, kommunikativ och lyhörd. Ditt teams förmåga att leverera goda resultat är viktigare än egen prestige.

Crosskey kan erbjuda möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande på ett satsande företag i en spännande bransch. För rätt person väntar en spännande resa - med engagemang, ansvar och samarbete kommer man ta affärsområdet långt!

Passar ovanstående in på dig? Välkommen med din ansökan senast 19 december 2017, men gärna så fort som möjligt. Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@harveynash.se och märk emailet med referensnummer 5853. Crosskey samarbetar med Harvey Nash och frågor besvaras av rekryteringskonsult Ida Sternehäll, 073-095 7107, ida.sternehall@harveynash.se eller Sara Palmqvist, 073-773 1343, sara.palmqvist@harveynash.se

Om Crosskey
Crosskey är ett företag med spetskompetens inom banking och IT. Vi utvecklar, levererar och förvaltar produkter och tjänster inom banking, ebanking, kapitalmarknad och kort & mobila betalningar. Vi vänder oss till banker, konsumentföretag samt aktörer inom finans- och kapitalmarknad.

Crosskey har i dagsläget drygt 200 medarbetare med kontor i Mariehamn, Stockholm, Vanda och Åbo. Våra kunder finns i huvudsak på den nordiska marknaden och i Baltikum. Bland dem finns Ålandsbanken, Marginalen Bank, S-Banken, DNB och Elisa.

Liknande jobb

Liknande jobb