Nyexaminerad ekonom till projekt på storbank

Rekryterare
SW
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 november 2017
Stängs
den 28 december 2017
Kontakta
Simon Jordal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nyexaminerad ekonom till projekt på storbank

Just nu letar vår kund, som är en av Sveriges storbanker, efter en backoffice-medarbetare. Är du en nyexaminerad person med stort finansintresse? Vill du jobba i ett projekt där du får användning av din analytiska förmåga? 

Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som backoffice-medarbetare hos vår kund i Stockholm kommer du arbeta på en avdelning som hanterar stora bolag och finansiella institutioner. I rollen kommer du och dina härliga kollegor arbeta i ett projekt där ni framförallt kommer att säkerställa att banken har korrekt data om deras kunder. I arbetet kommer du uppdatera bankens kundregister och säkerställa att datan är korrekt för det kommande regelverket.

Arbetet du gör kommer vara en tillgång för banken och dess framtid samtidigt som du får en inblick i bankens arbete kring KYC.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som nyligen tagit examen från universitet/högskola, gärna med inriktning mot finans. Du har en analytisk ådra och känner dig trygg att arbeta i Excel. I rollen kommer du även ha stora kontaktytor inom banken vilket ställer krav på din sociala kompetens. Har du erfarenhet från tidigare arbete inom bank eller finans är det meriterande.

För att klara rollen krävs det även att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start 2017-12-01. Arbetet utförs på heltid under kontorstid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08- 407 55 68.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb