VD med digitaliseringsfokus till Gazella - ett av rekryteringsbranschens snabbast växande bolag!

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 november 2017
Stängs
den 28 december 2017
Kontakta
Fredrik Newstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en kommunikativ och förändringsbenägen VD som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Gazella är ett av rekryteringsbranschens snabbast växande bolag och har som mål att digitalisera och automatisera sin verksamhet, en utmaning som vi vill ta oss an tillsammans med någon som delar samma vision. Som VD på Gazella kommer du att leda detta arbete samt fokusera på kartläggning och utveckling av verksamheten för att möjliggöra en fortsatt expansion. Till denna roll söker vi en ambitiös och analytisk person som delar vår vision samt som kan identifiera sig med och har tilltro till kraften i vår teamorienterade kultur.

Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm, där vi har tillgång till gym och en härlig innergård. För att hålla teamkänslan på topp avslutar vi varje vecka med en gemensam AW och under året ordnas en rad olika teamaktiviteter, såsom träning, sportaktiviteter, restaurangbesök och resor. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Operativt ansvara för hela Gazellas verksamhet och kvalitetssäkra bolagets fortsatta expansion
  • Fokusera på förändringsprojekt inom digitalisering och automatisering
  • Rapportera direkt till ägare samt ansvara för uppföljning och styrning tillsammans med fyra direktrapporterande områdeschefer
  • Driva projektet att bygga samt utveckla Gazellas affärssystem tillsammans med Gazellas IT-Chef
  • Utföra löpande omvärldsanalyser samt strategiskt ansvara för positionering och strategisk inriktning
  • Analysera och arbeta med uppföljning av bolagets ekonomiska resultat tillsammans med Ekonomichef
  • Fortsätta arbetet med att stärka Gazella som varumärke samt befästandet av en kultur och struktur som möjliggör skalbarhet samt en fortsatt expansion

Erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet av en ledande roll med personalansvar, förslagsvis på ett tillväxtbolag eller ifrån en roll som managementkonsult med ansvar för att skapa en tillväxtstrategi. Det är meriterande om du fått insikt i hur ekonomifunktionen på ett bolag fungerar och har möjlighet att analysera och prognostisera ekonomiska resultat. Vi ser gärna att du tidigare innehaft en position som VD på ett bolag med liknande flöden, gärna på ett startup, där du arbetat med struktur och utveckling. Vidare är det även meriterande om du arbetat i en roll där du byggt upp en teknisk plattform eller skapat en ny affärsmodell på en existerande marknad.

Personliga egenskaper
För att utföra denna roll på ett framgångsrikt sätt krävs ett mycket starkt driv samt en vilja att effektivisera och uppmuntra till ständig utveckling. Vi söker dig som är högpresterande och analytisk, med intresse för strategiarbete, digitalisering och automatisering. Du är ambitiös och genomför dina uppgifter med stort driv och precision, samtidigt som du är ödmjuk och kommunikativ gentemot hela organisationen. Du delar vår värdegrund och uppskattar vår företagskultur. Vidare uppskattar du att arbeta nära dina kollegor och har lätt för att samarbeta för att nå ett gemensamt mål.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/2197. Ansvariga kontaktpersoner är Fredrik Newstam och Emma Lindahl.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb