Distriktschef till Umeå - Schindler Hiss AB

Plats
Umeå
Annonserat
den 30 november 2017
Stängs
den 12 december 2017
Ref:
SE-12657
Kontakta
Lisbeth Petersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Schindler Hiss AB är uppdelat i två affärsområden. Till affärsområdet Eftermarknad söker man nu en Distriktschef som ska fortsätta driva och utveckla bolagets eftermarknadsaffär i samarbete med Regionchef och säljorganisation.

I rollen som Distriktschef får du det operativa ansvaret att förvalta, driva och fortsätta utveckla en lönsam och effektiv eftermarknadsaffär. Detta innebär att du bemannar, leder och har det övergripande ansvaret för utförande av service och reparationer på hiss- och rulltrappsbeståndet inom ditt distrikt.

Du ansvarar för att nå uppsatta mål gällande serviceavtal och reparationer.

Ditt direkta personalansvar omfattar ett team bestående av sju mycket kompetenta och kundorienterade servicetekniker. Tre i Umeå och fyra i Skellefteå. Dina servicetekniker är dina ögon och öron ute på fältet! Genom ett inspirerande, coachande ledarskap och uppföljning av din personal säkerställer du en fortsatt hög kundnöjdhet och bidrar till vår profil som attraktiv arbetsgivare. I nära dialog med dina servicetekniker stöttar du dem administrativt med materialbeställningar, är ett tekniskt bollblank och en förebild i kundrelationen.

Organisatoriskt rapporterar du till Regionchefen. I nära samarbete med Regionchef och befintlig försäljningsorganisation förväntas du bearbeta och underhålla kunder samt driva affären framåt mot kunder med befintliga serviceavtal. Med en egen försäljnings-och kostnadsbudget är du vår representant vid lokala affärer gällande serviceavtal och reparationer, merförsäljning och aktiv kundvård.

Erfarenhet från en ledande roll inom service, eftermarknad eller försäljning av tekniska produkter är en bra bakgrund för jobbet. Du bör ha erfarenhet av att hantera externa kunder och försäljningsarbete. Har du erfarenhet från sektorer som Fastighet och bygg är detta meriterande. Du har en hög social kompetens och är bekväm i att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är trygg och förtroendeingivande i ditt ledarskap och har förmågan att engagera och vägleda såväl kunder som den interna organisationen på ett handfast sätt.

Är du den person vi söker?
Vi erbjuder ett uppdrag i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Ett gott renommé på marknaden och ett starkt team av kompetenta medarbetare ger rätt person de bästa förutsättningarna att lyckas ta ett redan välfungerande distrikt till nästa nivå!

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref nr SE-12657) senast 12 december. Vid frågor om tjänsten kontakta Mercuri Urvals konsult Lisbeth Petersson, 08-506 450 78.

Om företaget
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 58 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr.

För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.