Asset Manager till P&E Fastighetspartner

Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 november 2017
Stängs
den 2 januari 2018
Kontakta
Henrik Nyberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

För rätt person erbjuder nu P&E Fastighetspartner nyckelpositionen som Asset Manager med inriktning mot affärs- och fastighetsutveckling och förvaltning. Du är aktiv i uppbyggnaden av bolagets verksamhet på det centralt belägna kontoret och du erbjuds bl.a. att delinvestera i framtida utvecklingsprojekt.

Om tjänsten
I rollen som Asset Manager kommer du arbeta med ett fastighetsbestånd i regionen vilket innebär att du ansvarar för att maximera värdeutvecklingen av dina fastigheter. Du ansvarar också för rapportering och framtagning av budget, prognos och resultat tillsammans med våra partners.

Som Asset Manager deltar du också aktivt för att skapa nya kunder, söka förvärv med utvecklingspotential samt deltar i försäljningsprocesser av fastigheter.

P&E Fastighetspartner har en intern projektledningsorganisation som du samarbetar med för att maximera förvaltnings- och utvecklingsprojekt och för att stärka den lokala marknadskännedomen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret på Kungsgatan 35.

Huvudarbetsuppgifter

 • Ansvar för utveckling av tilldelat fastighetsbestånd
 • Identifiera nya fastighetsförvärv och projekt samt medverka vid DD- processer och försäljningar
 • Kvalitetssäkra och arbeta med uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal
 • Arbeta målinriktat för att optimera driftnetto, minska kostnader och miljöpåverkan
 • Ta fram underlag för budget, prognos och affärsplaner per fastighet/kunduppdrag
 • Styra och projektleda extern fastighetsförvaltning
 • Koordinera projekt och uthyrningsaktiviteter tillsammans med projektteam
 • Lönsamhetsbedömning av investeringsalternativ
 • Driva utveckling av detaljplaner och skapa byggrätter
 • Stärka P&E Fastighetspartners brand impact genom nätverkande med hyresgäster, kommuner och andra möjliga samarbetspartners och investerare
 • Deltagande på offentliga branschevent

Passande profil

 • Relevant akademisk utbildning såsom civilingenjör, civilekonom eller högskoleingenjör med inriktning på bygg/fastighet eller motsvarande
 • Erfarenhet av fastighetsförvaltning, affärs- och fastighetsutveckling av kommersiella lokaler
 • Stort kontaktnät inom fastighetsbranschen
 • Engagemang, social kompetens och affärsmässighet samt förstår affärsmässiga principer och är prestationsorienterad
 • Vilja att utveckla, utvecklas och besitter en god problemlösningsförmåga. Tycker om den lilla organisationens utmaningar och ser samarbete och laganda som mycket viktiga framgångsfaktorer

Personliga egenskaper
Som person trivs du med stort eget ansvar och tar egna initiativ och uppnår resultat. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Du har en ekonomisk medvetenhet samt förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Du är utåtriktad och social samt arbetar bra tillsammans med andra människor och tycker om att vara en del av ett tillväxtorienterat bolag.

Din ansökan
Vill du bli en del av P&E? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av researcher Henrik Nyberg (070-790 05 29) e-mail henrik.nyberg@boardtalk.se eller ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (070-790 01 06) e-mail ola.everhed@boardtalk.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Fastighetspartner P&E
P&E grundades 1991 och verksamheten var från början främst inriktad mot ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget utvecklats och arbetar idag även med fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, centrumutveckling, centrumledning samt projektledning. En nära kontakt med såväl kunder som hyresgäster är en självklarhet i verksamheten. P&E arbetar oberoende på marknaden vilket gör företaget till en attraktiv samarbetspartner för sina uppdragsgivare, redan från starten har målet varit att tillsammans med investerare vara en delinvesterare. Detta innebär att P&E tillsammans med investerarna har samma målbild och ekonomiska intresse.

Arbetsfältet spänner sig över hela Sverige, med kontor belägna i Kalmar, Linköping och Stockholm. Många av deras befintliga kunder har ett omfattande fastighetsbestånd och det kan röra sig om allt från bostadsfastigheter till industribyggnader och köpcentrum. Bland uppdragsgivarna finns institutionella investerare, fastighetsbolag, kommersiella hyresgäster och myndigheter.

Läs mer om bolaget: poefastighetspartner.se

Liknande jobb

Liknande jobb