UC söker Produktspecialist

Rekryterare
UC
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 november 2017
Stängs
den 29 december 2017
Kontakta
Linda Marcus
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

UC söker Produktspecialist

Nu händer det mycket på UC Kreditinformation och därför behöver vi fylla på med nya krafter som vill vara med och vidareutveckla UC:s tjänster, information och kundrelationer. Är det dig vi söker?

Ansvarsområden
Som Produktspecialist är du specialist på leveranserna för kreditupplysningar och kredituppföljning och experten på innehållet i våra tjänster. Du arbetar både övergripande med hur vår information är beskaffad och betydelsen av informationen vid kreditgivning och detaljer kring källor, lagring, presentationer etc. Tillsammans med Produktägare för området bidrar du till att vi har marknadens bästa tjänster inom kreditinformation.

Som Produktspecialist i Personinformationsgruppen har du utöver ovanstående som främsta arbetsuppgift att vara delaktig i utveckling samt förvaltning av UC:s personinformation. Här förväntas du ha ett brinnande intresse för personinformation, samt har en stor vilja att förbättra och utveckla vår personinformation och produkter, allt med stort kundfokus. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Supportera och hjälpa våra kunder med frågor och ärenden gällande personinformation
  • Bistå våra säljare med din specialistkompetens vid kundbesök
  • Hjälpa till att hålla dokumentation samt marknadsmaterial uppdaterat
  • Kravställning och test inom både förvaltning och utveckling
  • Identifiera, rapportera och ibland driva fel och problem i vår leverans till kund
  • Genomföra tester vid produktionssättning
  • Analytisk förmåga
  • Självgående och driven, förmåga att själv ta till sig relevant kunskap gällande våra kunder, produkter och den marknad som vi arbetar på
  • Initiativtagande och flexibel samt förmågan att själv driva och prioritera arbetsuppgifter och aktiviteter.
  • Relationsskapande, att kunna hantera interna och externa kontakter.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande relevanta kunskaper. Enheten arbetar nära kunder och säljare, men även en del mot våra IT-leverantörer och vi söker en prestigelös person som trivs med en blandning av sociala kontakter, egen problemlösning och som alltid håller en hög servicenivå mot kunder och kollegor. Att du har arbetat med kreditgivning ser vi som en stor fördel. Vana av datahantering XML, SOPUI är meriterande.

Känner du igen dig i våra värderingar: Värdeskapande, Ansvarsfulla och Passionerade? Vill du vara med på en tillväxt och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? I så fall är du kanske en av våra nya medarbetare. 

Intresserad?
UC samarbetar med rekryteringsföretaget SW i denna rekryteringsprocess. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus 08/407 55 51. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan! 

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC Affärsfakta AB, UC Aktieadministration AB, UC Allabolag AB, UC Bostadsvärdering AB samt UC Marknadsinformation AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UC:s tjänster av såväl stora som små företag inom många olika branscher och offentlig sektor samt av privatpersoner. 

Liknande jobb

Liknande jobb