Transdev Sverige söker Utbildningsledare Buss

Plats
Malmö
Annonserat
den 1 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Kontakta
Malin Hägglöf
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Brinner du för hållbara transporter och säkra vägar? Vill du vara med att driva och säkerställa Transdevs utbildningsverksamhet i enlighet med gällande direktiv? Ett jobb som präglas av stor självständighet, samarbete och möjlighet till utveckling. En unik roll för rätt person! Är det du?

Ditt huvudfokus kommer att vara YKB där du deltar i att leda och samordnar våra interna utbildare som har sin tillhörighet i verksamheten. Du är ansvarig för att planera och genomföra grund- och fortsättningskurser enligt kursplan och EU direktiv tolkat av Transportstyrelsen. Detta är en tjänst som har stor spännvidd, du behöver känna dig trygg med att läsa myndighetstext, bygga och vårda relationer, vara delaktig i många olika projekt och samtidigt vara pedagog och coach. Det förutsätter att du är strukturerad, kommunikativ, serviceinriktad, drivande och idérik.
Som utbildningsledare arbetar du i nära samarbete med ledning och de olika affärsområdena. Du ingår i ett team bestående av Utbildningsledare för vår bussverksamhet, Utbildningschef för Transdev samt en utbildningskoordinator. Du arbetar för hela Transdevs bussverksamhet och din tillhörighet är utbildningsfunktionen inom den centrala HR- avdelningen.

Dina arbetsuppgifter

• Initiera, fastställa och genomföra utbildningsplan tillsammans med affärsområdena
• Hantera utbildningsadministration före, under och efter genomförd utbildning
• Kvalitetssäkra utbildning och utbildare genom utvärdering, analys och återkoppling
• Beräkna, koordinera och säkerställa resursbehov samt sammanställa budgetplan
• Överföra lagtexter och annan teknisk information så att den löpande uppdateras och integreras i utbildningsmaterial, utbildningsplan och undervisningsplan
• Hantera myndighetskontakter, ex Transportstyrelsen

Vem är du?
Vi tror att du har eftergymnasial utbildning i pedagogik eller motsvarande. Du är van att presentera inför grupp och är väl insatt i de principer och den pedagogiska grund som gäller för planering, dokumentation och genomförande av utbildning. Körkortsbehörighet D/DE samt kunskap och erfarenhet av YKB är meriterande.

Du har god datorvana och behärskar MS Office väl, speciellt Excel. Du kan läsa och förstå lagtexter, myndighetstext och tekniska instruktioner. Du har god förmåga att uttrycka dig på det svenska språket i tal och skrift och är inte rädd för att konversera på engelska.
Du har ett representativt uppträdande. Är utåtriktad, flexibel och samtidigt strukturerad och organiserad. God service är en självklarhet för dig och du håller hög kvalité på leverans. Du klarar att hålla givna tidsramar och har förmågan att prioritera under press. Ett genuint intresse för bussbranschen, utbildningsfrågor och att utveckla människor är en förutsättning för att passa i rollen.

Placeringsort är Malmö men då utbildningarna är förlagda över hela Sverige ser du inga hinder i ett stort antal resdagar.

Värdegrund
Transdev jobbar med fyra värdeord samlade under förkortningen H.A.N.S – Handling, Ansvar, Nytänkande och Samspel. Syftet är att få alla medarbetare att känna sig delaktiga, att se på sin roll med nya ögon, att våga tänka nytt och ta ansvar.

Om företaget
Transdev har närmare åttio års erfarenhet av persontrafik i Sverige. I kombination med den globala expertis som finns inom koncernen kan vi erbjuda våra kunder och resenärer säkra och pålitliga resor med förstklassig service.
Transdev är en av Sveriges största operatörer inom persontrafik. Varje dag görs närmare 300 000 resor med oss från Haparanda i norr till Trelleborg i söder. Vi driver persontrafik på uppdrag av länstrafik, kommuner och landsting. Vi driver också kommersiell tågtrafik i egen regi under varumärket Snälltåget. Inom Transdev ryms även varumärkena Flygbussarna, Flygbussarna Charter, Flygbussarna Door-to-gate, Båtbussarna, Bussakuten och Styrsöbolaget. Ledord för alla våra verksamheter är säkerhet, pålitlighet och service – något som våra omkring 4 300 medarbetare har med sig i sitt dagliga arbete.
Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik.
Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.
För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf på 0760-00 18 64. Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 jan 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!