Systemutvecklare med inriktning mot systemförvaltning

Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 december 2017
Stängs
den 8 januari 2018
Ref:
945
Kontakta
Martin Knutsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som systemutvecklare kommer du att driva framtagandet av lösningsarkitektur i nya utvecklingsprojekt, interna som externa. Du arbetar med att modernisera och utveckla FI:s tekniska förvaltningsmiljö. I rollen ingår att delta i förstudier och projekt med syfte att konvertera och förnya FI:s applikationsportfölj samt att förvalta och utveckla FI:s it-lösningar på vår Netplattform. Ansvar för hela processen från analys till implementering samt förvaltning ingår i rollen.

FI står inför spännande utmaningar med att hantera digitaliseringen och harmoniseringen av tillsynen på de europiska finansmarknaderna. Då många av våra utvecklingsinitiativ drivs av krav från EU kommer arbetet innebära kontakter med kollegor på andra europeiska tillsynsmyndigheter.

Vi söker dig som har akademisk examen inom it-området eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av systemutvecklingsprocessen och har arbetat som systemutvecklare inom Microsoft Net. Vi ser gärna att du har erfarenhet från finansbranschen. Det är meriterande om du också har arbetslivserfarenhet av:

• C#
• MVC
• WCF
• MS SQL Server
• SQL Server Integration Services (SSIS)
• automatiserad bygghantering
• testdriven utveckling
• agil utveckling med SCRUM/Kanban

Som person är du analytisk, självständig och initiativtagande. Du bidrar med gott samarbete och är serviceinriktad. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta biträdande avdelningschef Martin Knutsson på 08-408 982 37.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg senast den 8 januari 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb