Projektcontroller sökes till Bovieran

Rekryterare
Bovieran
Plats
Göteborg
Annonserat
den 1 december 2017
Stängs
den 2 januari 2018
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Det som kännetecknar våra medarbetare är en stark drivkraft att utvecklas i sitt arbete och ett intresse för att verka i en organisation som står för långsiktighet, entreprenörsanda och medkänsla. Som Projektcontroller hos oss blir du ansvarig för samordning och utveckling av investeringskalkylering
och projektuppföljning. Goda chanser finns att vara med och utveckla tjänsten som underställd VD och i nära samarbete med projektledarna.

Bovieran AB och Conara Projektutveckling AB är rikstäckande exploateringsföretag inom byggbranschen och är båda dotterbolag till Fastighets AB Balder. Nu förstärker vi vår organisation genom att rekrytera en kvalificerad projektcontroller. På vårt kontor Park49 i centrala Göteborg kommer du att bli en nyckelperson i ett lönsamt och entreprenörsdrivet företag. Vår ambition framåt är att fortsätta sätta social samvaro i centrum för det vi gör, genom att vidareutveckla våra koncept såväl som att skapa nya möjligheter.

OM TJÄNSTEN
I rollen som projektcontroller har du ansvar för samordning och utveckling av investeringskalkylering och projektuppföljning. Du kommer ha ett tätt samarbete med våra projektledare men även vår marknadsavdelning, revisor, bank, bolagsverket och granskningsmän för att skapa effektiva informationsflöden och öka medvetandegraden sinsemellan. Genom att öka den ekonomiska förståelsen inom företaget säkerställer du lönsamhet i såväl pågående projekt som vid investering i nya och du presenterar beslutsunderlag kvartalsvis för moderbolagets styrelse. Vid fastighetstransaktioner kommer du också att vara ett stöd liksom i utvecklingen av våra processer, rutiner och mallar.

Det finns goda möjligheter att vara med och utveckla tjänsten som underställd VD och i nära samarbete med projektledarna.

DIN BAKGRUND OCH PERSONLIGHET
För att vi ska trivas tillsammans tror vi att du har ett stort mått av humanitet och humor. Vi arbetar hårt, i samma riktning, för att kunna skapa en god livsmiljö för våra kunder. Visionen och våra mål har vi tillsammans skapat och vi glömmer aldrig att skratta.

Vi söker dig som har en civil- eller fastighetsekonomutbildning och troligtvis arbetar du inom fastighets- eller byggbranschen sedan några år tillbaka och har skapat dig en bra förståelse för uppföljning, analys och/eller redovisning av den typen av projekt.

För att vara stimulerad i rollen som projektcontroller gillar du affärer och har ett affärsmässigt förhållningssätt såväl som starkt kundfokus. Du uppfattas sannolikt som engagerad i ditt arbete, trivs i samarbete med andra och tycker om att skapa strukturer som ger goda förutsättningar för dina kollegor. Information om förändringar i projekt förekommer vilket också ställer krav på din flexibilitet och anpassningsförmåga.

OM OSS
Bovieran och Conara Projektutveckling ingår i Fastighets AB Balder som är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Cap. Fastighetsbeståndet hade den 30 sept 2017 ett värde om 93 Mdkr.

Det som kännetecknar våra medarbetare är en stark drivkraft att utvecklas i sitt arbete och ett intresse för att verka i en organisation som står för långsiktighet, entreprenörsanda och medkänsla. Det är genom våra medarbetares engagemang, kompetens och utveckling som vi skapar en mångfaldskultur med trivsam atmosfär. Arbetsglädjen skapas genom att personalen är delaktig i utvecklingen av sina arbetsuppgifter och den allmänna trivseln på arbetsplatsen. Balder erbjuder flera möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas i såväl din befintliga roll samt att söka interna nya utmaningar.

ANSÖKAN 
Känns detta som ett intressant nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (alexandra.emilsson@eqonomy.se / 0739-613063) vid frågor om oss, tjänsten eller processen. Under jul och nyår vill vi flagga för begränsad möjlighet till svar på frågor via mail och telefon och vi ber om förståelse för detta. Vi ser fram emot att få ditt CV så snart som möjligt, dock senast 2018-01-02 via www.eqonomy.se.

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Liknande jobb

Liknande jobb