Redovisningsekonom med intresse för projekt

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 1 december 2017
Stängs
den 31 december 2017
Kontakta
Caroline Karlsson
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom för uppdrag med start omgående. Uppdraget är en hyrrekrytering vilket innebär att kunden har för avsikt att anställa efter 6-8 månaders inhyrning. Vår kund är ett nytänkade bolag i framkant inom redovisningssystem och har mysiga lokaler mitt i Göteborg. Du kommer att ingå i en ekonomiavdelning som är uppdelad i flera team.

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
Du kommer att arbeta projektbaserat med löpande redovisning, kontoavstämningar, momsrapportering, periodiseringar, kundförluster och värdepapper samt månadsbokslut. Bolaget använder ett egetutvecklat system och viss del Excel varför det är viktigt att du har hög datormognad och med fördel har ett systemintresse.

Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och finns tillgänglig omgående. Du ser långsiktigt på uppdraget och är en lojal och prestigelös medarbetare. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du som person är social och framåt och har lätt för att smälta in i en grupp.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos kund är omgående och för rätt person finns möjlighet till anställning på sikt. Arbetstiderna är flexibla mellan kl 7-18.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.