Fastighetsvärderare till Savills i Göteborg

Plats
Göteborg
Annonserat
den 4 december 2017
Stängs
den 3 januari 2018
Kontakta
Carolina Eskengren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter och tjänsten
Savills är en organisation som präglas av entreprenörsanda, en platt organisation med högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Savills värderingsteam består av senior kompetens med ett högt anseende på marknaden.

Verksamheten i Göteborg växer och behöver nu förstärkas med ytterligare en fastighetsvärderare. Tillsammans med övrig organisation driver du kunduppdrag avseende fastighetsvärdering och agerar som en professionell rådgivare gentemot dina kunder som består av banker, fastighetsbolag, byggherrar och fondförvaltare såväl nationellt såsom internationellt.

I rollen ingår även att arbeta med:

  • Kommersiell due diligence och NOI audit
  • Marknadsanalyser
  • Fastighetsekonomiska utredningar
  • Projektutvärderingar

Tjänsten är placerad på Savills kontor vid Kaserntorget och består idag av ett team om drygt tio medarbetare med mycket god sammanhållning. Du kommer att rapportera till värderingschefen i Stockholm.

Erfarenhet, utbildning och person
Till den här rollen söker vi dig som antingen är av Samhällsbyggarna auktoriserad värderare eller är certifierad av RICS. Alternativt är du inom en snar framtid kvalificerad för auktorisering/certifiering. Du har mycket goda kunskap inom analys och transaktioner samt värdering av kommersiella fastigheter. Det är mycket meriterande om du också har mycket goda kunskaper i Excel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som är affärsmässig, initiativtagande och som har en god social förmåga. Då du kommer att arbeta med många olika typer av nationella och internationella kunder krävs det att du har ett stort kundfokus, är lyhörd och samtidigt har hög integritet.

Savills erbjuder i sin tur ett stimulerande och omväxlande arbete med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll och med ett stort mått av eget ansvar. Företaget har många intressanta uppdrag och erbjuder stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

Du talar och formulerar dig väl i skrift både på svenska och engelska.

B-körkort är ett krav.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Om företaget
Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare, med 30 000 anställda fördelade på 700 kontor och 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning och projektledning. Läs mer på savills.se.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Savills med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren, Level Recruitment på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan! 

Liknande jobb

Liknande jobb