Real Advokatbyrå söker ytterligare en biträdande jurist

Rekryterare
Real Advokatbyrå
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 december 2017
Stängs
den 3 januari 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Som biträdande jurist kommer du att arbeta med stora välrenommerade svenska och internationella bolag framförallt inom fastighetsområdet. Du kommer främst att arbeta med olika typer av transaktioner och annan fastighets- och bolagsrelaterad juridik samt även aktivt delta i att bygga upp byråns expanderande verksamhet.

Du deltar även i byråns utbildningsprogram och ges stor möjlighet till individuell utveckling och fördjupning.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen avlagt din juristexamen och/eller suttit ting. Du har genomgående goda betyg och har ett stort intresse för transaktioner och en vilja att vara med och göra spännande affärer i högt tempo. Vi letar efter kandidater som ser sig själva som framtida delägare och som är beredda att satsa på en karriär som affärsjurist. Ett stort intresse för fastighetsjuridik är inget krav utan affären står i fokus.

Du har ett konsultativt sätt med eget driv att genomföra affärer för klientens räkning. I ditt arbete är du noggrann, proaktiv och tillmötesgående gentemot kollegor och klienter.

Byrån har både svenska och utländska uppdragsgivare varför vi ser att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Du erbjuds
Är du den vi söker erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete i en ung, pigg organisation med högt i tak och god stämning där du kommer att få jobba med stora transaktioner i små dedikerade team. Du kommer från start få ta mycket eget ansvar och utvecklas i din yrkesroll tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en advokatbyrå som karaktäriseras av professionalism och höga ambitioner. Du kommer här ges möjlighet att snabbt nå din fulla potential.

Byråns lokaler finns på Kungsgatan i centrala Stockholm.

Anställningen avser en heltidstjänst och kommer inledas med sex månaders provanställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på Jurek Rekrytering & Bemanning; 0766-33 14 42 alt. anousheh.abuhamzeh@jurek.se.

Du är varmt välkommen in med din ansökan, inklusive betyg, så snart som möjligt. Urval sker löpande och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Om företaget
Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på företags- och fastighetstransaktioner, kommersiell fastighets- och hyresrätt med en årlig transaktionsvolym på ca 15 miljarder kronor. Byråns medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Real fortsätter expandera och söker nu ytterligare en biträdande jurist.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb