Redovisningschef med vilja att utvecklas till Tunga Lyft

Rekryterare
Tunga Lyft AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 december 2017
Stängs
den 24 december 2017
Kontakta
Caroline Sundmalm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du redovisningschef idag och vill axla en ny och utvecklande roll hos Tunga Lyft? Kom och jobba på ett företag som arbetar hårt med att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vad har egentligen Lisebergs senaste tillskott ”Loke” och Tunga Lyft gemensamt, tänker kanske du. Jo, Loke är en tung och stor attraktion och det är inga mindre än Tunga Lyft som har lyft den på plats! Ganska coolt, eller hur?

Vad har egentligen Lisebergs senaste tillskott ”Loke” och Tunga Lyft gemensamt, tänker kanske du. Jo, Loke är en tung och stor attraktion och det är inga mindre än Tunga Lyft som har lyft den på plats! Ganska coolt, eller hur?

Varför jobba på Tunga Lyft?
Enligt Tunga Lyfts senaste medarbetarundersökning är deras medarbetare stolta över sitt varumärke. De befinner sig just nu i en expansiv fas och har stora mål att växa och utvecklas som bolag. Här får du som anställd stor möjlighet att påverka din egen roll där egna initiativ till utveckling av ekonomifunktionen uppmuntras. De satsar även starkt på sitt kulturarbete för att bli en attraktiv arbetsgivare. Kom och nå nya höjder med Tunga Lyft!

Vad ingår i rollen?
I rollen som redovisningschef har du personalansvar för tre personer som sitter i Göteborg, Malmö respektive Linköping. Du är därför en fena på ledarskap som trots avstånd är en närvarande chef och skapar en teamkänsla i gruppen. Det här är en ax-limpa roll där du kommer hantera allt från löpande bokföring, månads- och årsbokslut, årsredovisning, analyser, koncernredovisning, konsolidering, löner samt är en del av ledningsgruppen och föredragande för ledning och styrelse.

Det ingår en hel del resor i tjänsten och du kommer ha ett alldeles eget skrivbord på kontoret i Stockholm.

Vem söker vi?
Vi letar efter dig med högskoleutbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är en skicklig ledare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Du har kunskap inom redovisning, löner, analys och ledarskap. Kanske är du idag i en roll som redovisningschef och har kunskap inom controlling? Eller kanske gör du något helt annat men känner att det här är ditt drömjobb? Tveka inte att söka!

För att jobba på Tunga Lyft krävs såklart styrka, mod och passion. Som person är du initiativtagande, självgående och har skinn på näsan när det behövs. Då företaget arbetar med att bli en av Sveriges bästa arbetsgivare ser vi såklart att du är en person som vill vara med på deras resa att utvecklas tillsammans med dem.

Tag chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar Tunga Lyft med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Caroline Sundmalm (caroline.sundmalm@eqonomy.se) eller Kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se).

Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Liknande jobb

Liknande jobb