Affärsutvecklare / Projektledare till Bjurfors

Rekryterare
Bjurfors
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 december 2017
Stängs
den 7 januari 2018
Kontakta
Birgitta Ödman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Mäklarbranschen står inför en spännande utveckling. Branschen förändras, nya aktörer och erbjudanden växer fram. Denna roll skall säkerställa att Bjurfors fortsätter sin framgångsresa genom att investera i rätt utvecklingsprojekt. Projekten är kopplade till marknad/sälj, kundupplevelser och digitalisering.

I rollen som Affärsutvecklare / Projektledare driver och leder du utvecklingsprojekt som är övergripande för hela koncernen. I nära samarbete med ledning och försäljningschefer fångar du initiativ och omformar dessa till realiserbara lösningar. Du kommer att ansvara för att strategiskt prioritera och utveckla men framförallt driva och implementera projekt med fokus på försäljning och nya affärsmöjligheter. Du leder aktivt projekten i organisationen och utvecklar dem tillsammans med kollegor och nyckelpersoner, från idé till genomförande och uppföljning. Du rapporterar till VD för Bjurfors Sverige och är placerad i Stockholm. Rollen innebär inget formellt personalansvar utöver projektledning.

För denna nyckelposition söker vi dig som framgångsrikt har skapat, drivit och utvecklat affärer inom tjänsteförsäljning. Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring / kommunikation och flera års erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt i tjänsteföretag med stark säljkultur. Det är en fördel om du har erfarenhet av ägarledd verksamhet och eller franchise. Du trivs med många kontaktytor, är kommunikativ och ditt intresse för digital affärsutveckling är stort. Du har arbetat i breda sälj- och marknadsroller med mycket ansvar och har vana av projektledning.

För att lyckas i denna roll är du kreativ, drivande, prestigelös, entreprenöriell och proaktiv. Du gillar relationer och motiveras av att prestera och ta eget ansvar. Du är starkt affärsorienterad och har förmågan att leda en grupp med drivna medarbetare genom hela projektet.

Om Bjurfors
Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 450 medarbetare främst i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer om företaget på www.bjurfors.se

Välkommen med din ansökan till www.maquire.se senast den 7 januari. Vid frågor kontakta Birgitta Ödman på tel 0763–388 777 eller birgitta.odman@maquire.se

Liknande jobb

Liknande jobb