Ambea söker Redovisningsekonom

Rekryterare
Ambea
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 5 december 2017
Stängs
den 4 januari 2018
Kontakta
Lisa Aspsäter
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Ambea söker vi nu en driven och kompetent redovisningsekonom. Du har praktisk erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande redovisning samt bokslutsarbete, gärna från större bolag med komplex struktur.

Du är civilekonom med 2-3 års erfarenhet. Dina Excel-kunskaper är goda och du har intresse för system. Du är van och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med höga krav, där samarbetsförmåga och prestigelöshet är nyckelord.
Rollen är placerad i Solna, ingår i en avdelning (redovisning samt koncernredovisning) om ca 13 personer och rapporterar till Koncernredovisningschefen för Ambea.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Bolagsansvar för minst 5 bolag
– Löpande bokslutsarbete innebärande avstämningar av balanskonto, kontroll av periodiseringar samt registrering av bokföringsordrar 
– Månads- och årsbokslutsrapportering
– Support mot verksamheten gällande ekonomiska frågeställningar
– Delaktighet i utveckling gällande processer, rutiner oc

Om företaget
Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom företagsgruppen erbjuder de boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har över 450 enheter och 14 000 medarbetare i Sverige och Norge. Deras vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. För mer information se www.ambea.se

Kontaktperson
Lisa Aspsäter
Rekryteringskonsult
lisa.aspsater@futurevalue.se

Liknande jobb

Liknande jobb