Analytisk och serviceinriktad Financial Controller till Skanska Fastigheter Göteborg AB

Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 december 2017
Stängs
den 22 december 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Analytisk och serviceinriktad Financial Controller till Skanska Fastigheter Göteborg AB

Beskrivning av tjänst
Till Skanska Fastigheter Göteborg söker vi nu en Financial Controller. Tjänsten innebär en central roll med många kontaktytor och stor möjlighet att vara med och påverka. Som Financial Controller tillhör du den lokala ekonomiavdelningen och rapporterar till Ekonomichefen i Göteborg. I rollen medverkar du till att fortsätta utveckla de ekonomiska rutinerna och processerna genom ett nära samarbete med den centrala ekonomifunktionen. Du behöver vara vass på redovisning och ha en mycket god analytisk förmåga.

Tjänsten består huvudsakligen av:

  • Kvartalsvis rapportering
  • Ekonomisk analys och uppföljning
  • Boksluts- och prognosarbete
  • Supportera verksamheten

Arbetet sker i samarbete med projektutveckling, fastighetstransaktioner, uthyrning och förvaltning. Du erbjuds en spännande tjänst i en internationell koncern där utvecklingsmöjligheterna är mycket goda. Resor kan förekomma, framförallt inom Norden.  

Profil
Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och har några års erfarenhet av kvalificerat redovisnings/ekonomiarbete. Du är självgående och är van vid att arbeta med bokslut, prognos, uppföljning och rapportering. Som person är du analytisk, serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Vidare trivs du med att arbeta mot tydliga mål. Det är också viktigt att du är flexibel och prestigelös. Erfarenhet inom fastighetsbranschen är mycket meriterande.

Om Skanska
Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 22 december 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb