Tekniskt Produktansvarig till Compotech Provider AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 december 2017
Stängs
den 4 januari 2018
Ref:
SE-12706
Kontakta
Mats Wärnling
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Som Tekniskt Produktansvarig kommer du arbeta intensivt ihop med våra KAM inom belysningsstyrning med att utveckla kundspecifika tekniska lösningar. Du kommer att få arbeta mot tekniska chefer, utvecklingschefer och produktchefer och deras avdelning hos våra nyckelkunder. Vidare ansvarar du för den tekniska supporten till våra kunder i hela Norden inom belysningsstyrning. Du kommer också att få arbeta tätt tillsammans med våra internationella leverantörer och besöka dessa samt delta på mässor både i Sverige och utomlands. Eftersom rollen är helt ny kommer du att få möjlighet att bygga upp befattningen och utveckla våra lösningar inom ett snabbväxande affärsområde. Du kommer att tillbringa cirka 5 dagar i månaden på resande fot, själv eller tillsammans med någon av dina kollegor.

Din bakgrund är från belysnings- eller elinstallationsbranschen med några års relevant arbetslivserfarenhet. Du har ett genuint teknikintresse och stimuleras av att befinna dig i teknikens framkant. Att du har ett stort intresse för att ta till dig nya kunskaper och applikationer och dela med dig av dina erfarenheter till andra är en förutsättning. Har du erfarenhet från att arbeta mot kunder och att utveckla nya produkter och lösningar är det starkt meriterande. Det viktigaste är att du är intresserad av att få utvecklas genom en spännande utmaning som innehåller mycket teknik, relationer samt både personlig och teknisk utveckling.

Som person är du självgående och en duktig problemlösare samtidigt som du brinner för att ge bra service och support. Du trivs i en roll som innebär teknisk problemlösning och många kontakter både inom och utanför Sverige. Vi förutsätter också att du är nyfiken och öppen för att sätta dig in i nya typer av teknikområden och att du har lätt för att kommunicera och inge förtroende. Du är också öppen för att ha kontakter med utlandet och för att bygga långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Låter detta intressant! Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12706) snarast. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval Mats Wärnling på tel. 0709-856363.

Om företaget
Compotech Provider AB säljer elektromekanik såsom motorer, HMI-produkter, sensorer och magnetiska komponenter. Företaget utvecklar dessutom kompletta elektroniska och elektromekaniska system och delsystem baserade på teknologier inom sina fyra expertisområden. Compotech etablerades 1990 och har kontor i Stockholm, Haag, Shenzhen och Shanghai.

Compotech Provider har ett 30-tal anställda med en omsättning på över 150MSEK och ingår i den börsnoterade teknikhandelskoncernen Addtech, som består av över 120 bolag med totalt cirka 2000 anställda och en omsättning på 7 000MSEK. Compotech har ingått ett strategiskt samarbete med den kinesiska leverantören Hytronik med målsättningen att starkt utveckla det snabbväxande affärsområdet Belysningsstyrning. För mer information se också www.compotech.se och www.hytronik.com

Liknande jobb

Liknande jobb