Projektledare till P&E Fastighetspartner

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 december 2017
Stängs
den 3 januari 2018
Kontakta
Frida Carlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

P&E Fastighetspartner befinner sig i ett spännande skede med många förfrågningar och uppslag gällande utveckling av fastigheter och söker därför en driven Projektledare till kontoret i Stockholm. Här ges möjlighet att vara med och bygga upp och utveckla bolagets verksamhet på Stockholmskontoret. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Kungsgatan 35.

Om tjänsten
I rollen som Projektledare/utvecklare kommer du i huvudsak att driva byggprojekt, stora som små, men också vara delaktig i fastighetsutvecklingsprocessen från tidigt skede med idéer och förslag, bedömning av kostnader samt produkt- och detaljplanearbete. Uppslag som kan dyka upp är allt från utveckling av mark till förädling av en befintlig byggnad, butiksanpassning eller utveckling av 10 000 nya kvadratmeter. Fastighetsprojekten drivs delvis i mellersta Sverige, så tjänsteresor över dagen förekommer.

Huvudarbetsuppgifter

 • Arbeta fram förfrågningsunderlag samt handla upp och styra konsulter och entreprenörer.
 • Upprätta kalkyler och tidsplaner.
 • Driva projekt som byggherre.
 • Ekonomisk uppföljning och rapportering.
 • Kontakt med hyresgäster i samband med projekt.
 • Agera bollplank vid investeringar gällande byggfrågor.
 • Göra grova uppskattningar gällande byggkostnader.
 • I förekommande fall driva detaljplaneprocesser och projekt från idé till färdigställande.

Passande profil

 • Arbetat med byggprocesser, antingen på fastighetsägar- eller entreprenadsidan, i minst några år.
 • Erfarenhet av upphandling och entreprenadjuridik.
 • Kunskap av detaljplanearbete är meriterande.
 • Högre utbildning inom bygg och fastighet är önskvärt, men inte ett krav.
 • Idag arbetar du kanske som projektledare, platschef, förvaltare eller något liknande.

Personliga egenskaper
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. I tjänsten kommer du att ha många kontaktytor varför god kommunikations- och samarbetsförmåga är av största vikt. Mycket händer under projekten och det är därför viktigt att du har en problemlösande natur, att du är lyhörd och stabil. Genom din tidigare erfarenhet har du god erfarenhet av att självständigt driva dina projekt, har utvecklat ett helikopterperspektiv och förstår hur angeläget det är med god struktur och prioriteringsförmåga. Du har ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer.

P&E präglas av nyfikenhet, entreprenörskap, prestigelöshet, samarbete samt en stor dos positiv framtidsanda. I rollen som projektledare får du möjlighet att driva projekt och se produkten växa fram, men också vara delaktig i fastighetsutvecklingsarbete i ett bolag som kan fastigheter.

Din ansökan
Vill du bli en del av P&E? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av researcher Frida Carlsson (070-790 29 30) e-mail fcarlsson@boardtalk.se eller ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (070-790 01 06) e-mail ola.everhed@boardtalk.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om P&E Fastighetspartner
P&E grundades 1991 och verksamheten var från början främst inriktad mot ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget utvecklats och arbetar idag även med fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, centrumutveckling, centrumledning och projektledning. En nära kontakt med såväl kunder som hyresgäster är en självklarhet i verksamheten. P&E arbetar oberoende på marknaden, vilket gör företaget till en attraktiv samarbetspartner för sina uppdragsgivare.

Arbetsfältet spänner över hela Sverige med kontor belägna i Kalmar, Linköping och Stockholm. Många av deras befintliga kunder har ett omfattande fastighetsbestånd och det kan röra sig om allt från bostadsfastigheter till industribyggnader och köpcentrum. Bland uppdragsgivarna finns institutionella investerare, fastighetsbolag, kommersiella hyresgäster och myndigheter. 2017 utsågs bolaget återigen till ett superföretag av tidningen Veckans Affärer, för fjärde året i rad.

Läs mer om bolaget: poefastighetspartner.se

Liknande jobb

Liknande jobb