Ekonomiansvarig till GVAB

Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 december 2017
Stängs
den 22 december 2017
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiansvarig till GVAB

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiansvarig hos oss på GVAB har du ett helhetsansvar för vår ekonomi. Det innebär arbete med kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, moms- och skattedeklarationer, fakturering, avstämningar och upprättande av bokslut. Du sköter löneadministrationen för våra 36 anställda och har kontakt med våra revisorer samt arbetar med att vidareutveckla våra rutiner och processer. Du kommer även att arbeta med utvecklingsprojekt rörande såväl ekonomi som andra områden. I din roll kommer du att samarbeta med och arbeta nära vår VD. En bred och varierad roll med andra ord!

Bakgrund
Vi söker dig som har arbetat några år med redovisning och som har erfarenhet av löneadministration. Du har troligen också en utbildning inom ekonomi från högskolan eller KY. Har du tidigare vana av arbete inom byggbranschen är det positivt och känner du till Hogia byggekonomi som vi arbetar i är det självfallet meriterande.

Som person ser vi att du är självgående och flexibel med ett eget driv. Du är öppen för förändringar och tycker om att utveckla ditt arbete och skapa rutin och struktur. Vidare är du är trygg i dig själv och har lätt för att skapa kontakt med andra. Trivs du att arbeta i en prestigelös miljö med högt i tak är du den vi söker.

Om företaget
Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB (GVAB) grundades 1977. Vi är ett familjeägt anläggningsföretag med lång erfarenhet. Vi utför asfalt-, mark- och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg- och bostadsrättsföreningar i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Kungsbacka med omnejd. GVAB har sedan starten månat om miljön och arbetar aktivt med miljö- och kvalitetsarbete inom företaget. Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Skicka in din ansökan senast 22 december, urval och intervjuer kommer dock att ske löpande. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på telefon 031-333 54 85. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb