Redovisningsansvarig till Primär

Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 december 2017
Stängs
den 22 december 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsansvarig till Primär

Om företaget
PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är specialiserat på förvaltning och fastighetsservice. PRIMÄR bildades 1987 och har sitt huvudkontor i Göteborg och har idag över 300 medarbetare. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag och är i stark utveckling.

PRIMÄR har präglats av hög förändringstakt och förmågan att hitta nya möjligheter och därmed kontinuerligt flyttat fram positionerna. PRIMÄR köptes under 2016 av Verdane Capital och ingår sedan december 2016 i Estate Group. PRIMÄR är etablerat inom ett flertal tjänsteområden och på flera orter över hela landet. PRIMÄR erbjuder och utvecklar högkvalitativa administrativa och tekniska tjänster och metoder inom fastighet-, FM, infra- och IT-området. Våra kunder är såväl privata företag, industriföretag och offentliga verksamheter.

Arbetsbeskrivning
Till vårt trevliga ekonomiteam om fem personer söker vi nu en redovisningsansvarig. Som redovisningsansvarig kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta månads- och årsbokslut, årsredovisning, skatt- och momsdeklarationer, löpande bokföring, avräkningar och projektredovisning. Du kommer även att arbeta med periodiseringar och upplupna kostnader. I din roll ingår även att se över och utveckla rutiner så att vi arbetar på bästa sätt.

Bakgrund
Vi tror att du som söker har en relevant utbildning inom ekonomi samt arbetat som redovisningsansvarig under några år. Som person är du driven, engagerad, arbetar självständigt och är van vid att ta egna initiativ. Du är social, serviceinriktad och gillar att ha många kontaktytor. Har du tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen är det meriterande men det är inget krav. Vi arbetar i Pyramid.  

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 22 december 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb